Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pancerni Wiara Lecha
Defend Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 18.4
good Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Leduchowski heeft problemen om de bal te vangen. Gerolimi is nu in balbezit. Gerolimi geeft een hoge lob. Mięciel rent richting de bal. Mięciel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Guerrero Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero Fernández draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sosnowiec de bal onder controle te krijgen. Guerrero Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero Fernández geeft een lange en hoge pass. Sobieszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancerni - Wiara Lecha 1:0

22e minuut.
Inworp. Nawrocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerolimi geeft een lange en hoge pass. Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kruszyna rent richting de bal. Guerrero Fernández onderschept slim de pass. Guerrero Fernández passt de bal met de wreef. Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kruszyna rent richting de bal. Gerolimi verovert de bal door een tackle van achteren. Gerolimi passt de bal met de wreef. Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel draait met de bal, schiet en ... Sobieszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Konopiński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Mięciel met de inworp. Gerolimi is nu in balbezit. Gerolimi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Kruszyna rent richting de bal. Leduchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leduchowski speelt de bal door. Klungelig pakt Guerrero Fernández de bal. Guerrero Fernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nawrocki met de inworp. Gerolimi geeft de bal voor. Mięciel rent richting de bal. Mięciel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancerni - Wiara Lecha 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancerni 32%, Wiara Lecha 68%.
Pancerni - Wiara Lecha 2:0

50e minuut.
Inworp. Nawrocki met een snelle inworp. Klungelig pakt Gerolimi de bal. Gerolimi geeft een hoge lob. Mięciel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancerni - Wiara Lecha 3:0

54e minuut.
Leduchowski met de inworp. Gerolimi rent richting de bal. Gerolimi met een sublieme pass. Mięciel rent richting de bal. Mięciel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gerolimi heeft problemen om de bal te vangen. Gerolimi met een sublieme pass. Mięciel is nu in balbezit. Mięciel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancerni - Wiara Lecha 4:0

67e minuut.
Guerrero Fernández passt de bal met de wreef. Sodalski is nu in balbezit. Mięciel onderschept slim de pass. Mięciel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancerni - Wiara Lecha 5:0

70e minuut.
Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerolimi verovert de bal door een tackle van achteren. Gerolimi geeft een hoge lob. Daar is Mięciel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięciel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Litkowski rent richting de bal. Nawrocki onderschept slim de pass. Nawrocki geeft de bal voor. Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Konopiński rent richting de bal. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski speelt de bal door. Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gerolimi geeft een lange en hoge pass. Guerrero Fernández kopt de bal weg. Daar is Mięciel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sodalski onderschept slim de pass. Sobieszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sodalski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kwieciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel rent richting de bal. Mięciel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sobieszczak met een harde bal richting middenveld. Mięciel kopt de bal weg. Guerrero Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero Fernández schiet op doel. Sobieszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancerni - Wiara Lecha 6:0

90e minuut.
Kruszyna is nu in balbezit. Mięciel onderschept slim de pass. Mięciel probeert naar een medespeler te passen. Guerrero Fernández is nu in balbezit. Guerrero Fernández draait met de bal, schiet en ... Sobieszczak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancerni 31%, Wiara Lecha 69%.
Pancerni - Wiara Lecha 6:0