Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni Rysie OnlyPLBoYZ
Normal Tactiek 424
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk geeft de bal voor. Kocikowski rent richting de bal. Kocikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Przybyło geeft een hoge lob. Suchy rent richting de bal. Suchy geeft de bal voor. Bajron is nu in balbezit. Bajron draait met de bal, schiet en ... Piątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bajron neemt de hoekschop. Gudzowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Michalczyk de bal. Buszka is nu in balbezit. Buszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bromba rent richting de bal. Bromba schiet op doel. Sroczyński kopt de bal weg. Ćwiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Curuś kan de bal niet met de borst controleren. Buszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszka speelt de bal door. Kocikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klungelig pakt Jędykiwiecz de bal. Jędykiwiecz passt de bal met de wreef. Bromba is nu in balbezit. Bromba haalt uit met een fantastische trap. Patalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bromba passt de bal in één keer door. Ćwiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiacz geeft een hoge lob. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Rysie 51%, OnlyPLBoYZ 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarni Rysie - OnlyPLBoYZ 0:0

47e minuut.
Sroczyński geeft een hoge lob. Inworp. Ćwiacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jędykiwiecz is nu in balbezit. Jędykiwiecz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jędykiwiecz met een sublieme pass. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudny begaat een overtreding. Bromba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bromba kan niet meer verder spelen. Kiecal komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kocikowski draait met de bal, schiet en ... Raniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Waluś ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Waluś naar de kleedkamers voor een vroege douche. Raniszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocikowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Piątek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Rysie - OnlyPLBoYZ 0:1

73e minuut.
Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzelak verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzelak passt de bal met de wreef. Kiecal rent richting de bal. Kiecal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bajron onderschept slim de pass. Curuś is nu in balbezit. Bajron begaat een overtreding. Curuś wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Curuś kan niet meer verder spelen. Liszewski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Jędykiwiecz passt de bal met de wreef. Kiecal is nu in balbezit. Michalczyk is nu in balbezit. Kiecal onderschept slim de pass. Kiecal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Rysie 50%, OnlyPLBoYZ 50%.
Czarni Rysie - OnlyPLBoYZ 0:1