Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husaria Londyn Czernex Company
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski geeft de bal voor. Górny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski onderschept slim de pass. Pazderski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Roszko geeft een lange en hoge pass. Piłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka onderschept slim de pass. Piłka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Londyn - Czernex Company 1:0

16e minuut.
Płonka met een sublieme pass. Roszko is nu in balbezit. Roszko geeft een hoge lob. Misiurek is nu in balbezit. Misiurek passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Krukowski probeert naar een medespeler te passen. Górny geeft een hoge lob. Jurek is nu in balbezit. Igloński verovert de bal door een tackle van achteren. Igloński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Piłka is nu in balbezit. Piłka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Celeban de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pazderski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Misiurek is nu in balbezit. Krukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krukowski passt de bal zonder na te denken. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. Wawrzkowicz bokst de bal weg.

33e minuut.
Górny geeft de bal voor. Krukowski is nu in balbezit. Krukowski geeft een hoge lob. Piłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Misiurek met een sublieme pass. Pazurek is nu in balbezit. Igloński onderschept slim de pass. Igloński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mazowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misiurek rent richting de bal. Misiurek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Londyn 45%, Czernex Company 55%.
Husaria Londyn - Czernex Company 1:0

53e minuut.
Misiurek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek begaat een overtreding. Misiurek krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Koziara rent richting de bal. Koziara speelt de bal door. Szczutowski probeert naar een medespeler te passen. Piłka heeft problemen om de bal te vangen. Piłka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Misiurek rent richting de bal. Misiurek geeft een hoge lob. Krukowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Igloński rent richting de bal. Igloński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husaria Londyn - Czernex Company 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Londyn 61%, Czernex Company 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Husaria Londyn - Czernex Company 1:1