Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0133
  • Stadion: Martini Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3537
Martini Police NKS Arsenal
1 Tactiek Arsenal4ever!
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 42.1
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Gorzejewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carlyle onderschept slim de pass. Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva draait met de bal, schiet en ... Lehner bokst de bal weg.

15e minuut.
Rysiewski is nu in balbezit. Nicpoń verovert de bal door een tackle van achteren. Nicpoń passt de bal zonder na te denken. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jakob met een sublieme pass. Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń passt de bal zonder na te denken. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - NKS Arsenal 0:1

33e minuut.
Krzysztoń geeft de bal voor. Daar is Jakob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap. Zasadzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Donţu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jakob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicpoń. Nicpoń krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Krzysztoń rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bracke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Donţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauka geeft een lange en hoge pass. Voichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Martini Police - NKS Arsenal 1:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicpoń met de inworp. Gorzejewski met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. Lehner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 44%, NKS Arsenal 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Martini Police - NKS Arsenal 1:1

47e minuut.
Ergić is nu in balbezit. Matić verovert de bal door een tackle van achteren. Matić geeft de bal voor. Jakob maakt een snoekduik en kopt de bal. Voichin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gorzejewski heeft problemen om de bal te vangen. Donţu is nu in balbezit. Donţu geeft een hoge lob. Krzysztoń controleert de bal met de borst. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - NKS Arsenal 2:1

71e minuut.
Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń speelt de bal door. Gocuł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rysiewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Donţu met de inworp. Jakob is nu in balbezit. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap. Voichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - NKS Arsenal 3:1

77e minuut.
Szlachta geeft de bal voor. Bracke kopt de bal weg. Jakob rent richting de bal. Jakob schiet op doel. Voichin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - NKS Arsenal 4:1

81e minuut.
Bracke met een snelle inworp. Kujawski rent richting de bal. Krzysztoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krzysztoń krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kujawski passt de bal zonder na te denken. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Carlyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski onderschept slim de pass. Kujawski passt de bal zonder na te denken. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... Lehner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 35%, NKS Arsenal 65%.
Martini Police - NKS Arsenal 4:1