Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prosiaczek Wenax
Normal Tactiek Taktyka433
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 39.6
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen matig
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Boiangiu kopt de bal weg. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić draait met de bal, schiet en ... Lepper probeert de bal aan de voet te houden. Szubierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mruczek rent richting de bal. Mruczek probeert naar een medespeler te passen. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić haalt uit met een fantastische trap. Lepper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mruczek speelt de bal door. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić rent richting de bal. Trnčić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Koustenis geeft een hoge lob. Rangelov rent richting de bal. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Koustenis kopt de bal weg. Chí Khiêm probeert de bal met de borst te controleren. Chí Khiêm speelt de bal door. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybula geeft de bal voor. Chí Khiêm kopt de bal weg. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Wenax 0:1

32e minuut.
Szubierajski trapt de bal weg van het doel. Turiel de la Cruz kopt de bal weg. Maleczek probeert de bal aan de voet te houden. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Wenax 0:2

35e minuut.
Kempiński geeft een hoge lob. Mruczek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maleczek de bal. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Wenax 0:3

40e minuut.
Rangelov kopt de bal weg. Mruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek probeert naar een medespeler te passen. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Wenax 0:4

42e minuut.
Dybula met de inworp. Mruczek geeft de bal voor. Klungelig pakt Lepper de bal. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Wenax 0:5

43e minuut.
Betka met een sublieme pass. Daar is Garstka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sot is nu in balbezit. Trnčić onderschept slim de pass. Trnčić haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Wenax 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prosiaczek 73%, Wenax 27%.
KS Prosiaczek - Wenax 0:6

52e minuut.
Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Trnčić rent richting de bal. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov passt de bal in één keer door. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Dybula speelt de bal door. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek passt de bal met de wreef. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kozłowski is nu in balbezit. Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Trnčić rent richting de bal. Trnčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Wenax 0:7

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Sot de bal onder controle te krijgen. Mruczek probeert naar een medespeler te passen. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Wenax 0:8

82e minuut.
Lepper geeft een hoge lob. Inworp. Mruczek met de inworp. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu geeft een hoge lob. Szubierajski bokst de bal weg. Trnčić rent richting de bal. Trnčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Wenax 0:9

84e minuut.
Kozłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu speelt de bal door. Trnčić rent richting de bal. Trnčić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Wenax 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prosiaczek 74%, Wenax 26%.
KS Prosiaczek - Wenax 0:10