Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WISŁA Fc Bochnia Chłopcy z Reymonta
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Uznański bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwała onderschept slim de pass. Suwała met een sublieme pass. Jędrychowski is nu in balbezit. Jędrychowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Warowy onderschept slim de pass. Warowy speelt de bal door. Kazimierczyk is nu in balbezit. Kazimierczyk draait met de bal, schiet en ... Żmuda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guz neemt de hoekschop. De bal raakt de paal. Cywil speelt de bal door. Jędrychowski heeft problemen om de bal te vangen. Garsta is nu in balbezit. Jędrychowski onderschept slim de pass. Jędrychowski passt de bal in één keer door. Tomaszewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISŁA Fc Bochnia 48%, Chłopcy z Reymonta 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WISŁA Fc Bochnia - Chłopcy z Reymonta 0:0

58e minuut.
Jędrychowski rent richting de bal. Sarnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrychowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnat rent richting de bal. Sarnat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Suwała is nu in balbezit. Suwała met een sublieme pass. Jędrychowski rent richting de bal. Jędrychowski passt de bal met de wreef. Sarnat rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szymkowiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Skolek de bal. Sarnat is nu in balbezit. Sarnat schiet op doel. Tomaszewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Fornalak met een sublieme pass. Warowy is nu in balbezit. Warowy probeert naar een medespeler te passen. Kazimierczyk rent richting de bal. Kazimierczyk draait met de bal, schiet en ... Cywil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Garsta de bal onder controle te krijgen. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy met een sublieme pass. Kazimierczyk is nu in balbezit. Kazimierczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISŁA Fc Bochnia 62%, Chłopcy z Reymonta 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WISŁA Fc Bochnia - Chłopcy z Reymonta 0:0