Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0133
  • Stadion: Wenax Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3795
Wenax NKS Arsenal
Taktyka433 Tactiek Arsenal4ever!
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 39.3
goed Schieten redelijk
matig Passen redelijk
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Zasadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Chí Khiêm onderschept slim de pass. Chí Khiêm probeert naar een medespeler te passen. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu schiet op doel. Jaskot bokst de bal weg.

36e minuut.
Chí Khiêm rent richting de bal. Chí Khiêm passt de bal in één keer door. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wenax - NKS Arsenal 1:0

36e minuut.
Stevens met een sublieme pass. Daar is Mikołajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zasadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zasadzki geeft de bal voor. Aleksaderski heeft problemen om de bal te vangen. Stevens rent richting de bal. Stevens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wenax 39%, NKS Arsenal 61%.
Wenax - NKS Arsenal 1:0

53e minuut.
Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov geeft een hoge lob. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu geeft een hoge lob. Trnčić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos passt de bal in één keer door. Daar is Chí Khiêm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wenax - NKS Arsenal 1:1

74e minuut.
Szlachcikowski geeft de bal voor. Inworp. Mruczek met de inworp. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Morski geeft een hoge lob. Trnčić controleert de bal met de borst. Gocuł bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wenax - NKS Arsenal 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wenax 50%, NKS Arsenal 50%.
Wenax - NKS Arsenal 2:1