Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prosiaczek Martini Police
Normal Tactiek 1
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 47.9
weak Schieten very good
average Passen adequate
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Rysiewski onderschept slim de pass. Pauka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauka passt de bal met de wreef. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Garstka is nu in balbezit. Szlachta verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachta passt de bal in één keer door. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Lepper geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bracke met een snelle inworp. Jakob is nu in balbezit. Jakob schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Donţu probeert naar een medespeler te passen. Pauka is nu in balbezit. Pauka geeft een lange en hoge pass. Matić is nu in balbezit. Matić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Martini Police 0:1

6e minuut.
Pauka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kin Wah komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Donţu geeft een hoge lob. Matić is nu in balbezit. Matić passt de bal met de wreef. Rysiewski is nu in balbezit. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleczek is nu in balbezit. Jakob onderschept slim de pass. Jakob geeft de bal voor. Rysiewski kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Donţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Donţu geeft een hoge lob. Szlachta heeft problemen om de bal te vangen. Betka is nu in balbezit. Betka schiet op doel. Lehner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bracke geeft een hoge lob. Czaszyn rent richting de bal. Valentin begaat een overtreding. Valentin krijgt een gele kaart. Czaszyn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Czaszyn kan niet meer verder spelen. Mikuła komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Boruciak rent richting de bal. Matić verovert de bal door een tackle van achteren. Matić passt de bal zonder na te denken. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Carlyle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kin Wah probeert naar een medespeler te passen. Matić speelt de bal door. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski draait met de bal, schiet en ... Szubierajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Martini Police 0:2

36e minuut.
Kin Wah rent richting de bal. Jakob is nu in balbezit. Jakob passt de bal zonder na te denken. Krzysztoń heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Martini Police 0:3

39e minuut.
Kozłowski met een snelle inworp. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić passt de bal met de wreef. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Martini Police 0:4

41e minuut.
Mikuła verovert de bal door een tackle van achteren. Garstka is nu in balbezit. Krzysztoń begaat een overtreding. Krzysztoń krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Rysiewski speelt de bal door. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń passt de bal met de wreef. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jakob is nu in balbezit. Jakob schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kin Wah de bal. Kin Wah draait met de bal, schiet en ... Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Martini Police 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prosiaczek 68%, Martini Police 32%.
KS Prosiaczek - Martini Police 0:5

47e minuut.
Bracke verovert de bal door een tackle van achteren. Bracke geeft de bal voor. Daar is Maleczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Krzysztoń passt de bal in één keer door. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski passt de bal in één keer door. Jakob is nu in balbezit. Jakob haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Martini Police 0:6

51e minuut.
Jakob geeft een lange en hoge pass. Matić is nu in balbezit. Matić passt de bal in één keer door. Krzysztoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krzysztoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bracke met een snelle inworp. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń passt de bal met de wreef. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Szubierajski met een harde bal richting middenveld. Valentin kopt de bal weg. Rysiewski is nu in balbezit. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

55e minuut.
Bracke probeert naar een medespeler te passen. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić passt de bal in één keer door. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Carlyle is nu in balbezit. Carlyle geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sot de bal onder controle te krijgen. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lepper is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Martini Police 0:7

58e minuut.
Kempiński probeert naar een medespeler te passen. Matić controleert de bal met de borst. Matić passt de bal met de wreef. Rysiewski heeft problemen om de bal te vangen. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jakob rent richting de bal. Jakob draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Carlyle kopt de bal weg. Donţu is nu in balbezit. Donţu speelt de bal door. Rysiewski is nu in balbezit. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Martini Police 0:8

65e minuut.
Bracke geeft een hoge lob. Kozłowski kopt de bal weg. Daar is Kempiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rysiewski is nu in balbezit. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski bokst de bal weg. Jakob is nu in balbezit. Jakob haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Lepper verovert de bal door een tackle van achteren. Matić probeert de bal met de borst te controleren. Matić speelt de bal door. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń met een sublieme pass. Bracke probeert de bal aan de voet te houden. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Martini Police 0:9

86e minuut.
Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić probeert naar een medespeler te passen. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Martini Police 0:10

87e minuut.
Carlyle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kin Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wah passt de bal in één keer door. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Sot de bal. Donţu is nu in balbezit. Donţu passt de bal zonder na te denken. Daar is Rysiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rysiewski passt de bal in één keer door. Szubierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Szubierajski trapt de bal weg. Jakob rent richting de bal. Jakob geeft een hoge lob. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prosiaczek 79%, Martini Police 21%.
KS Prosiaczek - Martini Police 0:10