Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WISŁA Fc Bochnia FC ABCaaaaa
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Suwała heeft problemen om de bal te vangen. Roszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszczyk passt de bal met de wreef. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cubała speelt de bal door. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap. Żmuda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WISŁA Fc Bochnia - FC ABCaaaaa 0:1

26e minuut.
Pajda kopt de bal weg. Daar is Saleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Żmuda de bal onder controle te krijgen. Cywil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISŁA Fc Bochnia 66%, FC ABCaaaaa 34%.
WISŁA Fc Bochnia - FC ABCaaaaa 0:1

52e minuut.
Suwała rent richting de bal. Roszczyk rent richting de bal. Roszczyk probeert naar een medespeler te passen. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pajda is nu in balbezit. Szymkowiak onderschept slim de pass. Szymkowiak geeft de bal voor. Sarnat is nu in balbezit. Sarnat schiet op doel. Kranc bokst de bal weg.

85e minuut.
Choszowski met een sublieme pass. Wańkowicz is nu in balbezit. Trojanowski is nu in balbezit. Wańkowicz onderschept slim de pass. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISŁA Fc Bochnia 54%, FC ABCaaaaa 46%.
WISŁA Fc Bochnia - FC ABCaaaaa 0:1