Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0133
  • Stadion: Martini Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3874
Martini Police Wenax
1 Tactiek Taktyka433
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 41.1
solid Schieten good
adequate Passen average
very good Verdedigen good


10e minuut.
Szlachta probeert naar een medespeler te passen. Mruczek rent richting de bal. Mruczek speelt de bal door. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Szlachta probeert naar een medespeler te passen. Valentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rysiewski de bal. Rysiewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Matić onderschept slim de pass. Matić probeert naar een medespeler te passen. Rysiewski rent richting de bal. Matić rent richting de bal. Matić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bracke verovert de bal door een tackle van achteren. Bracke geeft de bal voor. Matić is nu in balbezit. Matić geeft de bal voor. Jakob krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Wenax 1:0

42e minuut.
Skoraszewski passt de bal in één keer door. Koustenis heeft problemen om de bal te vangen. Koustenis geeft de bal voor. Donţu heeft problemen om de bal te vangen. Donţu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Reite bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 35%, Wenax 65%.
Martini Police - Wenax 1:0

51e minuut.
Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Donţu onderschept slim de pass. Donţu probeert naar een medespeler te passen. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bracke met de inworp. Jakob rent richting de bal. Jakob passt de bal zonder na te denken. Hosť rent richting de bal. Hosť draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Daar is Rysiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybula onderschept slim de pass. Chí Khiêm met een sublieme pass. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Valentin rent richting de bal. Valentin passt de bal zonder na te denken. Covre probeert naar een medespeler te passen. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić schiet op doel. Lehner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Martini Police - Wenax 1:1

71e minuut.
Boiangiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mruczek speelt de bal door. Chí Khiêm controleert de bal met de borst. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Skoraszewski met een snelle inworp. Hosť is nu in balbezit. Koustenis verovert de bal door een tackle van achteren. Bracke verovert de bal door een tackle van achteren. Bracke geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Szlachta heeft problemen om de bal te vangen. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap. Lehner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Szlachta geeft de bal voor. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić probeert naar een medespeler te passen. Rysiewski heeft problemen om de bal te vangen. Rysiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 49%, Wenax 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Martini Police - Wenax 1:1