Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NKS Arsenal KS Prosiaczek
Arsenal4ever! Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 19.8
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Lepper met een harde bal richting middenveld. Krzos controleert de bal met de borst. Krzos passt de bal in één keer door. Araújo is nu in balbezit. Araújo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Krzos speelt de bal door. Araújo rent richting de bal. Araújo passt de bal met de wreef. Chmura bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Krzos kopt de bal weg. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot rent richting de bal. Stevens onderschept slim de pass. Stevens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - KS Prosiaczek 1:0

13e minuut.
Kempiński kopt de bal weg. Gocuł geeft de bal voor. Stevens kopt de bal weg. Araújo is nu in balbezit. Araújo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - KS Prosiaczek 2:0

15e minuut.
Kempiński probeert naar een medespeler te passen. Stevens rent richting de bal. Stevens speelt de bal door. Araújo is nu in balbezit. Araújo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kujawski met een sublieme pass. Krzos is nu in balbezit. Krzos probeert naar een medespeler te passen. Stevens rent richting de bal. Stevens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Garstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski onderschept slim de pass. Kujawski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stevens de bal. Stevens schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Kozłowski is nu in balbezit. Chmura onderschept slim de pass. Chmura met een sublieme pass. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens draait met de bal, schiet en ... Szubierajski bokst de bal weg.

28e minuut.
Krzos met de inworp. Araújo rent richting de bal. Araújo geeft een hoge lob. Chmura rent richting de bal. Chmura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Garstka de bal onder controle te krijgen. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lepper. Lepper krijgt een gele kaart. Araújo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chmura met een snel genomen vrije trap. Stevens rent richting de bal. Stevens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kujawski passt de bal met de wreef. Krzos rent richting de bal. Krzos passt de bal met de wreef. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Krzos passt de bal in één keer door. Kujawski is nu in balbezit. Kujawski passt de bal met de wreef. Araújo heeft problemen om de bal te vangen. Araújo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKS Arsenal 21%, KS Prosiaczek 79%.
NKS Arsenal - KS Prosiaczek 2:0

46e minuut.
Morski geeft een lange en hoge pass. Stevens kopt de bal weg. Daar is Lepper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo rent richting de bal. Araújo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Szubierajski trapt de bal weg van het doel. Krzos kopt de bal weg. Lepper heeft problemen om de bal te vangen. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szubierajski met een sublieme pass. Krzos kopt de bal weg. Stevens rent richting de bal. Stevens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Chmura bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmura passt de bal in één keer door. Krzos probeert naar een medespeler te passen. Stevens is nu in balbezit. Stevens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Kozłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stevens is nu in balbezit. Kozłowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stevens raakt geblesseerd tijdens het duel. Chmura met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Gocuł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gocuł geeft een hoge lob. Lepper kopt de bal weg. Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos schiet op doel. Szubierajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Lepper geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzos met een snelle inworp. Araújo rent richting de bal. Araújo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKS Arsenal 18%, KS Prosiaczek 82%.
NKS Arsenal - KS Prosiaczek 2:0