Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rataje FC Team Tymbark
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Paszulewicz rent richting de bal. Jędryka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ubysz. Ubysz krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Waniek verovert de bal door een tackle van achteren. Waniek speelt de bal door. Zaradny rent richting de bal. Zaradny draait met de bal, schiet en ... Bojarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rataje FC - Team Tymbark 1:0

8e minuut.
Balicki rent richting de bal. Krzesiński is nu in balbezit. Bielec speelt de bal door. Zaradny is nu in balbezit. Zaradny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Daar is Gąsiorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozimkowski is nu in balbezit. Gąsiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiorek draait met de bal, schiet en ... Łukasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rataje FC - Team Tymbark 1:1

26e minuut.
Jędryka heeft problemen om de bal te vangen. Balicki is nu in balbezit. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka onderschept slim de pass. Jędryka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cienciała rent richting de bal. Jędryka verovert de bal door een tackle van achteren. Jędryka speelt de bal door. Gąsiorek rent richting de bal. Gąsiorek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rataje FC 53%, Team Tymbark 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rataje FC - Team Tymbark 1:1

63e minuut.
Ozimkowski geeft een hoge lob. Inworp. Torzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ozimkowski onderschept slim de pass. Krzesiński onderschept slim de pass. Krzesiński probeert naar een medespeler te passen. Gąsiorek rent richting de bal. Gąsiorek draait met de bal, schiet en ... Łukasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rataje FC 58%, Team Tymbark 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rataje FC - Team Tymbark 1:1