Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0133
  • Stadion: Wenax Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1660
Wenax Rataje FC
Taktyka433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 19.4
solid Schieten poor
adequate Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cienciała is nu in balbezit. Boiangiu onderschept slim de pass. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ozimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wenax - Rataje FC 1:0

5e minuut.
Boiangiu passt de bal in één keer door. Chí Khiêm is nu in balbezit. Chí Khiêm passt de bal in één keer door. Trnčić rent richting de bal. Trnčić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Nikisz geeft een lange en hoge pass. Laursen kopt de bal weg. Klungelig pakt Boiangiu de bal. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Leśniewski passt de bal zonder na te denken. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu speelt de bal door. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ogryzek rent richting de bal. Laursen is nu in balbezit. Laursen passt de bal in één keer door. Trnčić rent richting de bal. Trnčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Covre kopt de bal weg. Dymecki heeft problemen om de bal te vangen. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wenax - Rataje FC 2:0

30e minuut.
Laursen passt de bal zonder na te denken. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić draait met de bal, schiet en ... Łukasik bokst de bal weg.

39e minuut.
Covre kopt de bal weg. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Rangelov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leśniewski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Leśniewski kan niet meer verder spelen. Polkowski komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Leszaniuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łukasik speelt de bal door. Covre kopt de bal weg. Trnčić rent richting de bal. Trnčić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wenax - Rataje FC 3:0

45e minuut.
Rangelov geeft de bal voor. Ozimkowski kan de bal niet met de borst controleren. Trnčić probeert naar een medespeler te passen. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wenax 25%, Rataje FC 75%.
Wenax - Rataje FC 3:0

49e minuut.
Klungelig pakt Dymecki de bal. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu passt de bal met de wreef. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wenax - Rataje FC 4:0

50e minuut.
Ogryzek met een sublieme pass. Daar is Trnčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Ogryzek zijn tegenspeler op de grond. Ogryzek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łukasik trapt de bal weg van het doel. Cienciała controleert de bal met de borst. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Covre onderschept slim de pass. Covre probeert naar een medespeler te passen. Boiangiu rent richting de bal. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wenax - Rataje FC 5:0

56e minuut.
Covre met de inworp. Rangelov rent richting de bal. Rangelov geeft een hoge lob. Trnčić springt en kopt de bal. Łukasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Covre bereikt de bal nog maar net als eerste. Covre geeft een hoge lob. Laursen kopt de bal weg. Daar is Rangelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangelov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wenax - Rataje FC 6:0

67e minuut.
Boiangiu met een sublieme pass. Chí Khiêm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koustenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koustenis passt de bal in één keer door. Laursen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dybula speelt de bal door. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu passt de bal met de wreef. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dybula geeft de bal voor. Rangelov probeert de bal aan de voet te houden. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić schiet op doel. Łukasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zaradny probeert de bal met de borst te controleren. Chí Khiêm onderschept slim de pass. Chí Khiêm probeert naar een medespeler te passen. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wenax - Rataje FC 7:0

88e minuut.
Laursen kopt de bal weg. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Łukasik trapt de bal weg. Laursen met een sublieme pass. Boiangiu heeft problemen om de bal te vangen. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wenax 9%, Rataje FC 91%.
Wenax - Rataje FC 7:0