Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prosiaczek Ligowe Asy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Garstka is nu in balbezit. Bartos rent richting de bal. Betka rent richting de bal. Garstka is nu in balbezit. Garstka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Kozłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czaszyn geeft de bal voor. Klungelig pakt Zabłocki de bal. Garstka rent richting de bal. Garstka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kozłowski onderschept slim de pass. Kozłowski geeft een hoge lob. Betka speelt de bal door. Garstka is nu in balbezit. Garstka draait met de bal, schiet en ... Bursiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Powieczko rent richting de bal. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prosiaczek - Ligowe Asy 0:1

25e minuut.
Oleszkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Oleszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sot probeert naar een medespeler te passen. Garstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lepper is nu in balbezit. Kempiński heeft problemen om de bal te vangen. Lepper is nu in balbezit. Łowicki verovert de bal door een tackle van achteren. Łowicki draait met de bal, schiet en ... Szubierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prosiaczek 38%, Ligowe Asy 62%.
KS Prosiaczek - Ligowe Asy 0:1

54e minuut.
Potocki heeft problemen om de bal te vangen. Oleszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czaszyn krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łowicki onderschept slim de pass. Łowicki speelt de bal door. Powieczko rent richting de bal. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prosiaczek 60%, Ligowe Asy 40%.
KS Prosiaczek - Ligowe Asy 0:1