Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rataje FC NKS Arsenal
Normal Tactiek Arsenal4ever!
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 34.3
poor Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Ubysz rent richting de bal. Gorzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzejewski passt de bal met de wreef. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rataje FC - NKS Arsenal 0:1

7e minuut.
Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Ogryzek heeft problemen om de bal te vangen. Silva onderschept slim de pass. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gorzejewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva passt de bal in één keer door. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cienciała is nu in balbezit. Cienciała geeft een hoge lob. Inworp. Feskens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmura geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mikołajski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feskens neemt de hoekschop. Łukasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silva springt en kopt de bal. Łukasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Ozimkowski is nu in balbezit. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski passt de bal in één keer door. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rataje FC - NKS Arsenal 0:2

20e minuut.
Ozimkowski probeert naar een medespeler te passen. Gorzejewski probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. Łukasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rataje FC - NKS Arsenal 0:3

24e minuut.
Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski passt de bal zonder na te denken. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Feskens bereikt de bal nog maar net als eerste. Feskens passt de bal in één keer door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rataje FC - NKS Arsenal 0:4

31e minuut.
Chmura rent richting de bal. Chmura passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dymecki de bal. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ubysz rent richting de bal. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajski is nu in balbezit. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rataje FC - NKS Arsenal 0:5

35e minuut.
Gorzejewski passt de bal in één keer door. Feskens rent richting de bal. Feskens passt de bal in één keer door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rataje FC - NKS Arsenal 0:6

36e minuut.
Konarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva passt de bal met de wreef. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ubysz probeert de bal met de borst te controleren. Gorzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzejewski passt de bal zonder na te denken. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Foltyn rent richting de bal. Bielec speelt de bal door. Gorzejewski probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ubysz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorzejewski met de inworp. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. Łukasik bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Ozimkowski is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rataje FC 78%, NKS Arsenal 22%.
Rataje FC - NKS Arsenal 0:6

59e minuut.
Daar is Ozimkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feskens is nu in balbezit. Feskens probeert naar een medespeler te passen. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Foltyn geeft een lange en hoge pass. Chmura bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmura probeert naar een medespeler te passen. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gorzejewski geeft de bal voor. Daar is Mikołajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienciała is nu in balbezit. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ergić probeert de bal met de borst te controleren. Gorzejewski rent richting de bal. Gorzejewski speelt de bal door. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Łukasik bokst de bal weg.

77e minuut.
Ubysz heeft problemen om de bal te vangen. Feskens probeert naar een medespeler te passen. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... Łukasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rataje FC - NKS Arsenal 0:7

83e minuut.
Dymecki is nu in balbezit. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. Łukasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Dymecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gorzejewski met een snelle inworp. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Leszaniuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chmura met een snelle inworp. Feskens probeert de bal met de borst te controleren. Feskens geeft een lange en hoge pass. Łukasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dymecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rataje FC - NKS Arsenal 0:8

89e minuut.
Silva onderschept slim de pass. Dymecki probeert naar een medespeler te passen. Ubysz is nu in balbezit. Gorzejewski rent richting de bal. Gorzejewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rataje FC 72%, NKS Arsenal 28%.
Rataje FC - NKS Arsenal 0:8