Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WISŁA Fc Bochnia Wenax
Normal Tactiek Taktyka433
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Covre is nu in balbezit. Covre probeert naar een medespeler te passen. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić schiet op doel. Cywil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Covre probeert naar een medespeler te passen. Rangelov heeft problemen om de bal te vangen. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov schiet op doel. Cywil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Laursen verovert de bal door een tackle van achteren. Laursen passt de bal in één keer door. Trnčić rent richting de bal. Trnčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WISŁA Fc Bochnia - Wenax 0:1

12e minuut.
Jędrychowski met een sublieme pass. Sarnat rent richting de bal. Rangelov onderschept slim de pass. Trnčić rent richting de bal. Trnčić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jagodzki rent richting de bal. Laursen rent richting de bal. Laursen passt de bal in één keer door. Jancsó is nu in balbezit. Jancsó draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

27e minuut.
Jędrychowski is nu in balbezit. Chí Khiêm verovert de bal door een tackle van achteren. Chí Khiêm probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trnčić de bal. Trnčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WISŁA Fc Bochnia - Wenax 0:2

30e minuut.
Laursen geeft de bal voor. Rangelov rent richting de bal. Trnčić rent richting de bal. Daar is Rangelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangelov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Trojanowski met een harde bal richting middenveld. Laursen rent richting de bal. Laursen passt de bal met de wreef. Trnčić rent richting de bal. Trnčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WISŁA Fc Bochnia - Wenax 0:3

45e minuut.
Laursen draait met de bal, schiet en ... Cywil speelt de bal door. Covre kopt de bal weg. Trnčić rent richting de bal. Trnčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISŁA Fc Bochnia 84%, Wenax 16%.
WISŁA Fc Bochnia - Wenax 0:3

47e minuut.
Laursen met een snelle inworp. Jagodzki is nu in balbezit. Chí Khiêm probeert naar een medespeler te passen. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cywil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Laursen rent richting de bal. Laursen passt de bal zonder na te denken. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić haalt uit met een fantastische trap. Trojanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laursen zal de hoekschop nemen. Trnčić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gibadło is nu in balbezit. Rangelov onderschept slim de pass. Rangelov geeft de bal voor. Jancsó heeft problemen om de bal te vangen. Jancsó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Jędrychowski passt de bal met de wreef. Covre rent richting de bal. Covre passt de bal zonder na te denken. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WISŁA Fc Bochnia - Wenax 0:4

66e minuut.
Jancsó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jancsó. Jancsó krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Żmuda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covre met een snelle inworp. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Laursen rent richting de bal. Laursen passt de bal met de wreef. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Laursen kopt de bal weg. Chí Khiêm speelt de bal door. Żmuda rent richting de bal. Trnčić onderschept slim de pass. Trnčić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Trnčić is nu in balbezit. Żmuda is nu in balbezit. Trnčić verovert de bal door een tackle van achteren. Rangelov rent richting de bal. Rangelov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Klungelig pakt Laursen de bal. Laursen passt de bal met de wreef. Lentner is nu in balbezit. Chí Khiêm onderschept slim de pass. Chí Khiêm geeft een hoge lob. Cywil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Chí Khiêm met een sublieme pass. Laursen is nu in balbezit. Laursen passt de bal zonder na te denken. Jancsó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jancsó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Trojanowski rent richting de bal. Jancsó rent richting de bal. Jancsó passt de bal met de wreef. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić schiet op doel. Cywil bokst de bal weg. Rangelov rent richting de bal. Rangelov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WISŁA Fc Bochnia - Wenax 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISŁA Fc Bochnia 72%, Wenax 28%.
WISŁA Fc Bochnia - Wenax 0:5