Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 20:02
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0133
  • Stadion: Martini Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3370
Martini Police Rataje FC
1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
51 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Matić met een sublieme pass. Pauka rent richting de bal. Pauka probeert naar een medespeler te passen. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Rataje FC 1:0

2e minuut.
Rysiewski onderschept slim de pass. Rysiewski speelt de bal door. Pauka heeft problemen om de bal te vangen. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubysz verovert de bal door een tackle van achteren. Ubysz passt de bal met de wreef. Hosť rent richting de bal. Hosť haalt uit met een fantastische trap. Paal! Łukasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Carlyle geeft een lange en hoge pass. Hosť maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Leszaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bracke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hosť is nu in balbezit. Ozimkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ozimkowski krijgt een gele kaart. Hosť raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hosť kan niet meer verder spelen. Nurhuda komt het veld opgelopen. Rysiewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Rataje FC 2:0

6e minuut.
Ubysz rent richting de bal. Pauka verovert de bal door een tackle van achteren. Pauka passt de bal in één keer door. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Rataje FC 3:0

9e minuut.
Daar is Pauka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Donţu passt de bal met de wreef. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pauka speelt de bal door. Klungelig pakt Rysiewski de bal. Ubysz rent richting de bal. Pauka verovert de bal door een tackle van achteren. Pauka draait met de bal, schiet en ... Łukasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Inworp. Donţu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jakob rent richting de bal. Jakob haalt uit met een fantastische trap. Dymecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Polkowski is nu in balbezit. Pauka onderschept slim de pass. Pauka met een sublieme pass. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bielec rent richting de bal. Matić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bielec raakt geblesseerd tijdens het duel. Cienciała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skoraszewski kopt de bal weg. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ozimkowski rent richting de bal. Matić verovert de bal door een tackle van achteren. Matić passt de bal zonder na te denken. Rysiewski is nu in balbezit. Rysiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Rataje FC 4:0

26e minuut.
Nurhuda met een sublieme pass. Ozimkowski rent richting de bal. Matić probeert naar een medespeler te passen. Pauka is nu in balbezit. Pauka geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Rataje FC 5:0

27e minuut.
Ogryzek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Konarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rysiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rysiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Rataje FC 6:0

33e minuut.
Pauka rent richting de bal. Ubysz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pauka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rysiewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nurhuda maakt een snoekduik en kopt de bal. Łukasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łukasik trapt de bal weg. Szlachta kopt de bal weg. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bracke bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracke probeert naar een medespeler te passen. Matić rent richting de bal. Matić geeft een hoge lob. Łukasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jakob heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Rataje FC 7:0

45e minuut.
Leszaniuk trapt de bal weg. Carlyle kopt de bal weg. Ozimkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rysiewski is nu in balbezit. Rysiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 9%, Rataje FC 91%.
Martini Police - Rataje FC 7:0

46e minuut.
Matić verovert de bal door een tackle van achteren. Matić speelt de bal door. Nurhuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda schiet op doel. Łukasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Carlyle speelt de bal door. Pauka is nu in balbezit. Met opzet legt Polkowski zijn tegenspeler op de grond. Polkowski krijgt een gele kaart. Pauka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rysiewski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Jakob rent richting de bal. Jakob probeert naar een medespeler te passen. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap. Łukasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Rataje FC 8:0

58e minuut.
Jakob is nu in balbezit. Pauka rent richting de bal. Pauka passt de bal met de wreef. Donţu is nu in balbezit. Donţu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Carlyle is nu in balbezit. Carlyle geeft de bal voor. Waniek is nu in balbezit. Waniek schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Jakob kopt de bal weg. Pauka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauka probeert naar een medespeler te passen. Rysiewski is nu in balbezit. Rysiewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pauka is nu in balbezit. Pauka geeft een hoge lob. Rysiewski is nu in balbezit. Rysiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Rataje FC 9:0

68e minuut.
Jakob probeert naar een medespeler te passen. Rysiewski is nu in balbezit. Nurhuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda draait met de bal, schiet en ... Łukasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Rataje FC 10:0

70e minuut.
Rysiewski krijgt zijn hoofd ertegen. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jakob is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rysiewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Łukasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bracke zal de hoekschop nemen. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski schiet op doel. Łukasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Rataje FC 11:0

78e minuut.
Waniek is nu in balbezit. Donţu verovert de bal door een tackle van achteren. Donţu speelt de bal door. Rysiewski is nu in balbezit. Rysiewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ubysz met een sublieme pass. Inworp. Carlyle met de inworp. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Matić onderschept slim de pass. Matić speelt de bal door. Nurhuda is nu in balbezit. Nurhuda schiet op doel. Łukasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Rataje FC 12:0

86e minuut.
Ogryzek rent richting de bal. Ogryzek passt de bal zonder na te denken. Dymecki heeft problemen om de bal te vangen. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jakob rent richting de bal. Jakob geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Carlyle de bal onder controle te krijgen. Skoraszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Nurhuda de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Bracke is nu in balbezit. Bracke passt de bal zonder na te denken. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauka onderschept slim de pass. Pauka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 15%, Rataje FC 85%.
Martini Police - Rataje FC 12:0