Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Oderka Opole WIDZEW_ŁÓDŹ
Normal Tactiek Herbapol
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 25.7
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Wilczek is nu in balbezit. Ośródka rent richting de bal. Wilczek onderschept slim de pass. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu schiet op doel. Udreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wilczek rent richting de bal. Wilczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:0

5e minuut.
Ristoiu probeert naar een medespeler te passen. Wilczek rent richting de bal. Montagnani rent richting de bal. Wilczek verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 2:0

9e minuut.
Tsvetkov geeft een hoge lob. Inworp. Arcoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conficconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conficconi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Kin geeft een hoge lob. Daar is Kutsar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczek rent richting de bal. Wilczek draait met de bal, schiet en ... Udreanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 3:0

19e minuut.
Daar is Blázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blázquez geeft een lange en hoge pass. Chiaramonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conficconi onderschept slim de pass. Conficconi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Szmyt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paszkowski met de inworp. Voichin rent richting de bal. Voichin geeft de bal voor. Rybicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Conficconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conficconi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 3:1

36e minuut.
Bardier probeert naar een medespeler te passen. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu passt de bal met de wreef. Wilczek heeft problemen om de bal te vangen. Wilczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 4:1

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Tsvetkov de bal onder controle te krijgen. Inworp. Arcoş met een snelle inworp. Voichin geeft een lange en hoge pass. Gutowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 4:2

40e minuut.
Voichin kopt de bal weg. Daar is Gutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmyt is nu in balbezit. Gutowski onderschept slim de pass. Gutowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Oderka Opole 61%, WIDZEW_ŁÓDŹ 39%.
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 4:2

49e minuut.
Daar is Kutsar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacyna geeft de bal voor. Montagnani heeft problemen om de bal te vangen. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Montagnani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bardier met een snelle inworp. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Golański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paszkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voichin controleert de bal met de borst. Voichin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Oderka Opole 47%, WIDZEW_ŁÓDŹ 53%.
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 4:2