Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PernambukoTeam Legia Fc Nowiak
532 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kufa heeft problemen om de bal te vangen. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec geeft de bal voor. Płaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sztaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztaba schiet op doel. Pruszewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Przygoński de bal onder controle te krijgen. Paćkowski is nu in balbezit. Paćkowski geeft een hoge lob. Zubek rent richting de bal. Zubek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Grochowalski met een sublieme pass. Iwańczyk rent richting de bal. Zubek onderschept slim de pass. Zubek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Legia Fc Nowiak 1:0

23e minuut.
Pruszewicz trapt de bal weg van het doel. Przygoński kopt de bal weg. Wiktorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek onderschept slim de pass. Zubek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny geeft een lange en hoge pass. Płaza rent richting de bal. Płaza schiet op doel. Kufa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 54%, Legia Fc Nowiak 46%.
PernambukoTeam - Legia Fc Nowiak 1:0

52e minuut.
Bojkiewicz speelt de bal door. Sztaba rent richting de bal. Sztaba met een sublieme pass. Płaza is nu in balbezit. Płaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 46%, Legia Fc Nowiak 54%.
PernambukoTeam - Legia Fc Nowiak 1:0