Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żagań CF Jejko
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ratajczyk probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Solski de bal onder controle te krijgen. Partyka is nu in balbezit. Solski onderschept slim de pass. Solski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żagań CF - Jejko 0:1

26e minuut.
Zachwyc met een sublieme pass. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kwast de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żagań CF - Jejko 1:1

32e minuut.
Paquetá met een sublieme pass. Solski rent richting de bal. Solski passt de bal zonder na te denken. Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Zachwyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachwyc met een sublieme pass. Swoczyna met een sublieme pass. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dyguła kopt de bal weg. Grygo is nu in balbezit. Krzos onderschept slim de pass. Solski rent richting de bal. Solski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żagań CF - Jejko 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żagań CF 60%, Jejko 40%.
Żagań CF - Jejko 1:2

66e minuut.
Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo speelt de bal door. Buba met een sublieme pass. Solski is nu in balbezit. Solski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ratajczyk passt de bal met de wreef. Inworp. Lillo met een snelle inworp. Dyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyguła geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ratajczyk onderschept slim de pass. Ratajczyk geeft een hoge lob. Kędziora is nu in balbezit. Zawistowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zawistowski haalt uit met een fantastische trap. Obraniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żagań CF - Jejko 2:2

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Obraniak niet meer kan verder spelen.

88e minuut.
Solski rent richting de bal. Partyka rent richting de bal. Solski verovert de bal door een tackle van achteren. Solski schiet op doel. Wspaniały maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żagań CF - Jejko 2:3

89e minuut.
Krzos passt de bal zonder na te denken. Solski is nu in balbezit. Wasiak maakt een afschuwelijke overtreding. Wasiak krijgt een gele kaart. Solski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Walasek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pijawka de bal. Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żagań CF - Jejko 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żagań CF 40%, Jejko 60%.
Żagań CF - Jejko 2:4