Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Oderka Opole The Wolves United
Normal Tactiek 532
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 35
matig Schieten goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Wypij is nu in balbezit. Wypij probeert naar een medespeler te passen. Cabral met een sublieme pass. Carp is nu in balbezit. Carp draait met de bal, schiet en ... Rybicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tsvetkov kopt de bal weg. Carp rent richting de bal. Carp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogdal met een harde bal richting middenveld. Bardier kopt de bal weg. Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek schiet op doel. Santiago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bogdal rent richting de bal. Mirkowski onderschept slim de pass. Mirkowski passt de bal in één keer door. Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bereza met een sublieme pass. Papuga is nu in balbezit. Papuga passt de bal met de wreef. Carp is nu in balbezit. Carp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szmyt heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - The Wolves United 0:1

34e minuut.
Pacyna probeert naar een medespeler te passen. Podsiadło rent richting de bal. Podsiadło speelt de bal door. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Pająk geeft een lange en hoge pass. Rybicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carp is nu in balbezit. Carp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - The Wolves United 0:2

40e minuut.
Pająk onderschept slim de pass. Pająk geeft de bal voor. Klungelig pakt Pacyna de bal. Carp rent richting de bal. Carp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pacyna speelt de bal door. Bardier is nu in balbezit. Bardier passt de bal zonder na te denken. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pająk met een snelle inworp. Chiaramonte is nu in balbezit. Papuga onderschept slim de pass. Papuga geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carp krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Oderka Opole 59%, The Wolves United 41%.
OKS Oderka Opole - The Wolves United 0:2

55e minuut.
Santiago trapt de bal weg. Cabral kopt de bal weg. Tsvetkov rent richting de bal. Cabral is nu in balbezit. Cabral draait met de bal, schiet en ... Rybicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Daar is Cabral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabral speelt de bal door. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski geeft de bal voor. Papuga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - The Wolves United 0:3

61e minuut.
Wypij met een snelle inworp. Cabral rent richting de bal. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Daar is Papuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papuga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Weiss verovert de bal door een tackle van achteren. Weiss geeft een hoge lob. Pastrana is nu in balbezit. Carp onderschept slim de pass. Carp passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cabral kopt de bal weg. Carp controleert de bal met de borst. Carp met een sublieme pass. Papuga rent richting de bal. Papuga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Chiaramonte heeft problemen om de bal te vangen. Pająk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pająk speelt de bal door. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cabral kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsvetkov de bal. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga haalt uit met een fantastische trap. Rybicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - The Wolves United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Oderka Opole 63%, The Wolves United 37%.
OKS Oderka Opole - The Wolves United 0:4