Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żagań CF PernambukoTeam
Normal Tactiek 532
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Grochowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk is nu in balbezit. Grochowalski begaat een overtreding. Grochowalski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zawistowski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Dobias de bal. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Przygoński passt de bal met de wreef. Zubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek draait met de bal, schiet en ... Pijawka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żagań CF - PernambukoTeam 0:1

22e minuut.
Partyka met een sublieme pass. Przygoński heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk onderschept slim de pass. Zubek rent richting de bal. Zubek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Grygo geeft de bal voor. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaorski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zaorski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żagań CF 49%, PernambukoTeam 51%.
Żagań CF - PernambukoTeam 0:1

55e minuut.
Przygoński is nu in balbezit. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygoński begaat een overtreding. Przygoński krijgt een gele kaart. Wasiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ratajczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kufa heeft problemen om de bal te vangen. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Szreder speelt de bal door. Przygoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygoński passt de bal zonder na te denken. Zubek is nu in balbezit. Zubek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Roszak is nu in balbezit. Roszak speelt de bal door. Pijawka rent richting de bal. Zubek onderschept slim de pass. Zubek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Przygoński verovert de bal door een tackle van achteren. Przygoński geeft een hoge lob. Pijawka is nu in balbezit. Roszak is nu in balbezit. Roszak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żagań CF - PernambukoTeam 0:2

79e minuut.
Uszalewski is nu in balbezit. Grochowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Grochowalski geeft de bal voor. Roszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kufa kopt de bal weg. Inworp. Zawistowski met de inworp. Zachwyc controleert de bal met de borst. Zachwyc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żagań CF 55%, PernambukoTeam 45%.
Żagań CF - PernambukoTeam 0:2