Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proton KS GKS Pna
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kotewecki probeert de bal aan de voet te houden. Damiański rent richting de bal. Smółko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smółko krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Potasiński rent richting de bal. Dojaś rent richting de bal. Iwańczyk probeert naar een medespeler te passen. Dojaś probeert de bal met de borst te controleren. Dojaś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Inworp. Kotewecki met een snelle inworp. Iwańczyk met een sublieme pass. Kulpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulpiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zabijakin geeft een hoge lob. Damiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Damiański geeft de bal voor. Dojaś is nu in balbezit. Dojaś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proton KS 50%, GKS Pna 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Proton KS - GKS Pna 0:0

48e minuut.
Daar is Molus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molus speelt de bal door. Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś passt de bal zonder na te denken. Damiański geeft een hoge lob. Świerad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saleta kopt de bal weg. Bojko is nu in balbezit. Bojko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pędzich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędzich passt de bal zonder na te denken. Wasilkowski is nu in balbezit. Kulpiński rent richting de bal. Kulpiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Molus probeert naar een medespeler te passen. Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki probeert naar een medespeler te passen. Kulpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulpiński schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Pędzich is nu in balbezit. Pędzich geeft een lange en hoge pass. Zaręba probeert de bal met de borst te controleren. Kulpiński is nu in balbezit. Kulpiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Klungelig pakt Wasilkowski de bal. Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki passt de bal met de wreef. Daar is Kulpiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulpiński draait met de bal, schiet en ... Kopyto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kotewecki neemt de hoekschop. Klungelig pakt Stawski de bal. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proton KS 61%, GKS Pna 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Proton KS - GKS Pna 0:0