Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PernambukoTeam Jejko
532 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 22.6
weak Schieten average
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Kufa is nu in balbezit. Krzos is nu in balbezit. Krzos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Jejko 0:1

4e minuut.
Roszak geeft een hoge lob. Kędziora kopt de bal weg. Zgrzęda heeft problemen om de bal te vangen. Zubek rent richting de bal. Zubek schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Kędziora rent richting de bal. Zubek verovert de bal door een tackle van achteren. Zubek met een sublieme pass. Daar is Roszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Walasek is nu in balbezit. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda passt de bal met de wreef. Zubek rent richting de bal. Zubek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kufa kopt de bal weg. Juszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zubek rent richting de bal. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Obraniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Paquetá passt de bal in één keer door. Solski rent richting de bal. Solski speelt de bal door. Krzos is nu in balbezit. Krzos draait met de bal, schiet en ... Pruszewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Zaorski rent richting de bal. Zaorski geeft een lange en hoge pass. Zubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Obraniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Lillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kędziora de bal onder controle te krijgen. Zubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 44%, Jejko 56%.
PernambukoTeam - Jejko 0:1

62e minuut.
Dyguła speelt de bal door. Pruszewicz met een sublieme pass. Paquetá kopt de bal weg. Solski bereikt de bal nog maar net als eerste. Solski draait met de bal, schiet en ... Pruszewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Walasek geeft de bal voor. Solski kopt de bal weg. Daar is Juszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Jejko 0:2

69e minuut.
Szreder rent richting de bal. Solski onderschept slim de pass. Zaorski is nu in balbezit. Solski onderschept slim de pass. Solski draait met de bal, schiet en ... Pruszewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Jejko 0:3

73e minuut.
Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos onderschept slim de pass. Krzos passt de bal zonder na te denken. Solski is nu in balbezit. Solski haalt uit met een fantastische trap. Pruszewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 55%, Jejko 45%.
PernambukoTeam - Jejko 0:3