Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GŁEBIA KRAKÓW GKS Pna
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Szudrowicz passt de bal zonder na te denken. Cwyl rent richting de bal. Smółko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cwyl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szudrowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kondoszek geeft een hoge lob. Szudrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szudrowicz onderschept slim de pass. Szudrowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Świerad trapt de bal weg van het doel. Pędzich heeft problemen om de bal te vangen. Szudrowicz speelt de bal door. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Korbas probeert naar een medespeler te passen. Cwyl rent richting de bal. Cwyl passt de bal zonder na te denken. Szudrowicz rent richting de bal. Szudrowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GŁEBIA KRAKÓW 48%, GKS Pna 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GŁEBIA KRAKÓW - GKS Pna 0:0

46e minuut.
Grajewski rent richting de bal. Grajewski geeft de bal voor. Stec geeft een hoge lob. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Stec met een sublieme pass. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl verovert de bal door een tackle van achteren. Szudrowicz rent richting de bal. Szudrowicz schiet op doel. Świerad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GŁEBIA KRAKÓW - GKS Pna 1:0

79e minuut.
Iwańczyk met een sublieme pass. Daar is Kasowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szudrowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szudrowicz krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kasowski met een sublieme pass. Pędzich rent richting de bal. Piłsudski begaat een overtreding. Pędzich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kasowski met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Saleta probeert de bal met de borst te controleren. Saleta probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szudrowicz is nu in balbezit. Szudrowicz haalt uit met een fantastische trap. Świerad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GŁEBIA KRAKÓW 43%, GKS Pna 57%.
GŁEBIA KRAKÓW - GKS Pna 1:0