Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Fc Nowiak Imperia Calcio
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 31.8
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Bojkiewicz passt de bal zonder na te denken. Trzciński rent richting de bal. Trzciński passt de bal met de wreef. Płaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Isola is nu in balbezit. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński met een sublieme pass. Agnelluti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnelluti speelt de bal door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Fc Nowiak - Imperia Calcio 0:1

14e minuut.
Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco met een sublieme pass. Koloman rent richting de bal. Koloman draait met de bal, schiet en ... Rytel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Fc Nowiak - Imperia Calcio 0:2

17e minuut.
Krasiński passt de bal met de wreef. Iwańczyk is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wiktorowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Stroniarz speelt de bal door. Pacheco is nu in balbezit. Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman draait met de bal, schiet en ... Rytel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Fc Nowiak - Imperia Calcio 0:3

27e minuut.
Bojkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bojkiewicz met een sublieme pass. Agnelluti met een sublieme pass. Koloman is nu in balbezit. Koloman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Isola met een snelle inworp. Krasiński probeert naar een medespeler te passen. Koloman rent richting de bal. Koloman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Stroniarz onderschept slim de pass. Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka geeft de bal voor. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Koloman passt de bal zonder na te denken. Agnelluti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnelluti geeft de bal voor. Koloman is nu in balbezit. Koloman draait met de bal, schiet en ... Rytel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman draait met de bal, schiet en ... Rytel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Fc Nowiak - Imperia Calcio 0:4

44e minuut.
Iwańczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krasiński met een snelle inworp. Agnelluti is nu in balbezit. Agnelluti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiktorowski kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Fc Nowiak 56%, Imperia Calcio 44%.
Legia Fc Nowiak - Imperia Calcio 0:4

48e minuut.
Stec met een sublieme pass. Klungelig pakt Płaza de bal. Płaza passt de bal in één keer door. Stec rent richting de bal. Stec geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Bojkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojkiewicz passt de bal zonder na te denken. Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stroniarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bojkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojkiewicz passt de bal in één keer door. Tostão rent richting de bal. Płaza verovert de bal door een tackle van achteren. Płaza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sandager geeft de bal voor. Wiktorowski kopt de bal weg. Bojkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sztaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandager onderschept slim de pass. Sandager geeft een lange en hoge pass. Koloman is nu in balbezit. Koloman draait met de bal, schiet en ... Rytel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Pacheco kan de bal niet met de borst controleren. Pacheco speelt de bal door. Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman draait met de bal, schiet en ... Iwańczyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Fc Nowiak - Imperia Calcio 0:5

80e minuut.
Stroniarz onderschept slim de pass. Stroniarz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iwańczyk de bal. Koloman rent richting de bal. Koloman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rytel trapt de bal weg van het doel. Sandager is nu in balbezit. Klemczyk probeert naar een medespeler te passen. Koloman is nu in balbezit. Koloman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Agnelluti geeft een lange en hoge pass. Dudka heeft problemen om de bal te vangen. Koloman is nu in balbezit. Koloman schiet op doel. Rytel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Fc Nowiak - Imperia Calcio 0:6

87e minuut.
Daar is Wiktorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. Iwańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Fc Nowiak 73%, Imperia Calcio 27%.
Legia Fc Nowiak - Imperia Calcio 0:6