Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PernambukoTeam The Wolves United
532 Tactiek 532
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 34.2
zwak Schieten goed
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Cabral rent richting de bal. Cabral geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carp is nu in balbezit. Carp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Wypij met de inworp. Szreder probeert naar een medespeler te passen. Podsiadło probeert naar een medespeler te passen. Carp rent richting de bal. Carp draait met de bal, schiet en ... Pruszewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mirkowski speelt de bal door. Bereza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereza passt de bal met de wreef. Roszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Papuga passt de bal in één keer door. Carp rent richting de bal. Carp schiet op doel. Dobias probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - The Wolves United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 61%, The Wolves United 39%.
PernambukoTeam - The Wolves United 0:1

47e minuut.
Carp heeft problemen om de bal te vangen. Carp passt de bal met de wreef. Papuga is nu in balbezit. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pająk neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Dobias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papuga rent richting de bal. Carp rent richting de bal. Carp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - The Wolves United 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Cabral de bal. Papuga rent richting de bal. Papuga passt de bal in één keer door. Carp is nu in balbezit. Carp schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Dobias de bal. Carp is nu in balbezit. Carp schiet op doel. Dobias probeert de bal aan de voet te houden. Pruszewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - The Wolves United 0:3

61e minuut.
Papuga probeert naar een medespeler te passen. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias rent richting de bal. Carp verovert de bal door een tackle van achteren. Carp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Pruszewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirkowski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Cabral is nu in balbezit. Cabral met een sublieme pass. Papuga is nu in balbezit. Papuga draait met de bal, schiet en ... Pruszewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - The Wolves United 0:4

70e minuut.
Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp is nu in balbezit. Carp geeft een hoge lob. Papuga is nu in balbezit. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Papuga met een sublieme pass. Cabral rent richting de bal. Cabral passt de bal zonder na te denken. Carp is nu in balbezit. Carp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Paćkowski probeert naar een medespeler te passen. Papuga is nu in balbezit. Papuga passt de bal in één keer door. Carp is nu in balbezit. Carp schiet op doel. Pruszewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - The Wolves United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 58%, The Wolves United 42%.
PernambukoTeam - The Wolves United 0:5