Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIDZEW_ŁÓDŹ AP 21 Kowala
Herbapol Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Galusko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paszkowski kopt de bal weg. Conficconi probeert de bal met de borst te controleren. Conficconi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piech de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - AP 21 Kowala 1:0

29e minuut.
Arcoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin passt de bal in één keer door. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Komasiński onderschept slim de pass. Conficconi onderschept slim de pass. Conficconi passt de bal met de wreef. Gutowski rent richting de bal. Gutowski schiet op doel. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Conficconi rent richting de bal. Conficconi met een sublieme pass. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski draait met de bal, schiet en ... Tarnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - AP 21 Kowala 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 43%, AP 21 Kowala 57%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - AP 21 Kowala 2:0

56e minuut.
Arcoş is nu in balbezit. Arcoş met een sublieme pass. Conficconi rent richting de bal. Conficconi draait met de bal, schiet en ... Tarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - AP 21 Kowala 3:0

68e minuut.
Montagnani rent richting de bal. Montagnani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawistowski met de inworp. Lissek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Galusko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paszkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Voichin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voichin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kober speelt de bal door. Wiatrowski is nu in balbezit. Voichin maakt een afschuwelijke overtreding. Voichin krijgt een gele kaart. Wiatrowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Papajec wilt de vrije trap nemen. Udreanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - AP 21 Kowala 3:1

80e minuut.
Iwaszko kopt de bal weg. Paszkowski met een sublieme pass. Rejski probeert de bal aan de voet te houden. Gutowski rent richting de bal. Gutowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Paszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin is nu in balbezit. Voichin passt de bal met de wreef. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - AP 21 Kowala 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 40%, AP 21 Kowala 60%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - AP 21 Kowala 4:1