Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0135
  • Stadion: Pole minowe
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Ultrass Wapiencia Retkinianka F.C.
BorzeLiściasty Tactiek brrr
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
47.7 gemiddelde waardering 53
good Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen excellent


9e minuut.
Marjine passt de bal zonder na te denken. Rehtsalu is nu in balbezit. Rehtsalu passt de bal in één keer door. Lawson rent richting de bal. Lawson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kennion rent richting de bal. Kennion passt de bal met de wreef. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultrass Wapiencia - Retkinianka F.C. 1:0

25e minuut.
Wenowaty probeert naar een medespeler te passen. Rehtsalu met een sublieme pass. Klungelig pakt Puchniarz de bal. Ferrel rent richting de bal. Ferrel schiet op doel. Bihun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calle rent richting de bal. Calle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ultrass Wapiencia - Retkinianka F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultrass Wapiencia 46%, Retkinianka F.C. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ultrass Wapiencia - Retkinianka F.C. 1:1

60e minuut.
Chełkowski kopt de bal weg. Kennion is nu in balbezit. Kennion passt de bal zonder na te denken. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan draait met de bal, schiet en ... Coteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Wiatrowski speelt de bal door. Calle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chełkowski. Chełkowski krijgt een gele kaart. Calle raakt geblesseerd tijdens het duel. Wiatrowski wilt de vrije trap nemen. Bihun bokst de bal weg.

73e minuut.
Iwancewicz met een sublieme pass. Richer is nu in balbezit. Richer passt de bal met de wreef. Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rehtsalu met een sublieme pass. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson passt de bal zonder na te denken. Movsisyan is nu in balbezit. Movsisyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zock kopt de bal weg. Klungelig pakt Chełkowski de bal. Wiatrowski is nu in balbezit. Calle rent richting de bal. Calle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultrass Wapiencia 37%, Retkinianka F.C. 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ultrass Wapiencia - Retkinianka F.C. 1:1