Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozor Krynica Blitzkrieg
nowa Tactiek professional
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 52.1
solide Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Cârlea onderschept slim de pass. Nedev verovert de bal door een tackle van achteren. Nedev geeft een hoge lob. Szojda is nu in balbezit. Szojda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nedev met een sublieme pass. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta probeert naar een medespeler te passen. Szojda heeft problemen om de bal te vangen. Szojda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Blitzkrieg 0:1

8e minuut.
Cârlea geeft een lange en hoge pass. Orczykowski is nu in balbezit. Orczykowski passt de bal in één keer door. Starosta rent richting de bal. Starosta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Bilchev is nu in balbezit. Lado Curty is nu in balbezit. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lado Curty onderschept slim de pass. Lado Curty schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szojda de bal. Szojda geeft de bal voor. Gialesakis verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nedev zal de hoekschop nemen. Szojda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Blitzkrieg 0:2

20e minuut.
Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Starosta onderschept slim de pass. Starosta passt de bal zonder na te denken. Szojda is nu in balbezit. Szojda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Strocki probeert naar een medespeler te passen. Nedev is nu in balbezit. Nedev passt de bal zonder na te denken. Starosta is nu in balbezit. Starosta haalt uit met een fantastische trap. Basler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Steinmann onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strocki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Starosta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Blitzkrieg 0:3

25e minuut.
Arciszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Nedev de bal. Nedev met een sublieme pass. Starosta is nu in balbezit. Starosta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski passt de bal zonder na te denken. Starosta is nu in balbezit. Starosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Blitzkrieg 0:4

32e minuut.
Paranghel met een snelle inworp. Tworkowski is nu in balbezit. Tworkowski passt de bal in één keer door. Szojda rent richting de bal. Szojda haalt uit met een fantastische trap. Basler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Cârlea rent richting de bal. Starosta verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta onderschept slim de pass. Starosta geeft een lange en hoge pass. Basler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bilchev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzigoński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lado Curty is nu in balbezit. Lado Curty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 71%, Blitzkrieg 29%.
Pozor Krynica - Blitzkrieg 0:4

53e minuut.
Strocki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Starosta de bal. Starosta passt de bal met de wreef. Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Blitzkrieg 0:5

53e minuut.
Baulin komt het veld opgelopen. Mahakyan komt het veld opgelopen. Toledo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Nedev met de inworp. Arciszewski rent richting de bal. Arciszewski geeft de bal voor. Szojda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Toledo trapt de bal weg. Karagiannis kopt de bal weg. Kociniak rent richting de bal. Mahakyan onderschept slim de pass. Mahakyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski passt de bal in één keer door. Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojda draait met de bal, schiet en ... Toledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Blitzkrieg 0:6

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strocki neemt de hoekschop. Daar is Szojda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szojda geeft een hoge lob. Starosta rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Baulin de bal onder controle te krijgen. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kociniak geeft een hoge lob. Starosta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Nedev speelt de bal door. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski geeft de bal voor. Szojda springt en kopt de bal. Toledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Blitzkrieg 0:7

74e minuut.
Toledo probeert naar een medespeler te passen. Arciszewski probeert de bal met de borst te controleren. Arciszewski probeert naar een medespeler te passen. Szojda heeft problemen om de bal te vangen. Szojda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Tworkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tworkowski passt de bal met de wreef. Starosta heeft problemen om de bal te vangen. Starosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Blitzkrieg 0:8

83e minuut.
Starosta onderschept slim de pass. Nedev is nu in balbezit. Nedev geeft een lange en hoge pass. Toledo probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Gialesakis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Blitzkrieg 0:9

89e minuut.
Starosta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szojda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arciszewski probeert naar een medespeler te passen. Szojda rent richting de bal. Szojda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 67%, Blitzkrieg 33%.
Pozor Krynica - Blitzkrieg 0:9