Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bobrowo Niko Team
Normal Tactiek 442m
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 40.4
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


7e minuut.
Neuman geeft de bal voor. Kachur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachur passt de bal met de wreef. Kahvić rent richting de bal. Kahvić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mokalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokalis speelt de bal door. Kündig speelt de bal door. Klungelig pakt Kulačić de bal. Kulačić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bystrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachur verovert de bal door een tackle van achteren. Kachur passt de bal in één keer door. Kahvić is nu in balbezit. Kahvić haalt uit met een fantastische trap. Dzieniszewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Niko Team 0:1

16e minuut.
Kalina verovert de bal door een tackle van achteren. Kalina geeft de bal voor. Daar is Sokołowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kachur is nu in balbezit. Kachur schiet op doel. Dzieniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kündig speelt de bal door. Kachur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachur speelt de bal door. Kahvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Maruszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kahvić is nu in balbezit. Kahvić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Niko Team 0:2

25e minuut.
Kulačić probeert naar een medespeler te passen. Kündig rent richting de bal. Kündig passt de bal zonder na te denken. Kahvić is nu in balbezit. Kahvić schiet op doel. Dzieniszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kündig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kündig passt de bal met de wreef. Kahvić rent richting de bal. Kahvić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Niko Team 0:3

36e minuut.
Kalina controleert de bal met de borst. Kahvić rent richting de bal. Kahvić passt de bal zonder na te denken. Kachur is nu in balbezit. Kachur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Niko Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bobrowo 63%, Niko Team 37%.
Fc Bobrowo - Niko Team 0:4

49e minuut.
Sokołowski met een sublieme pass. Załoga rent richting de bal. Załoga probeert naar een medespeler te passen. Kulačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulačić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kachur is nu in balbezit. Kachur schiet op doel. Sokołowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kahvić rent richting de bal. Kahvić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Niko Team 0:5

67e minuut.
Kachur verovert de bal door een tackle van achteren. Kachur passt de bal met de wreef. Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Magowski kopt de bal weg. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kałusek zijn tegenspeler op de grond. Kałusek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Bystrzycki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulačić met de inworp. Wirtek rent richting de bal. Wirtek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Engen verovert de bal door een tackle van achteren. Engen geeft een lange en hoge pass. Sokołowski heeft problemen om de bal te vangen. Kündig is nu in balbezit. Kündig geeft de bal voor. Dzieniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kachur is nu in balbezit. Kachur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Niko Team 0:6

87e minuut.
Inworp. Bystrzycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulačić met een sublieme pass. Kachur rent richting de bal. Kachur schiet op doel. Dzieniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Kachur geeft een lange en hoge pass. Kalina is nu in balbezit. Kalina geeft een hoge lob. Kachur rent richting de bal. Kachur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Niko Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bobrowo 75%, Niko Team 25%.
Fc Bobrowo - Niko Team 0:7