Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Jeżozwierze Przerażające Lubuszanin
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Frączek geeft de bal voor. Inworp. Balsam met de inworp. Sapela rent richting de bal. Sapela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mirwa geeft een hoge lob. Stań kopt de bal weg. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Słowiak geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sapela controleert de bal met de borst. Ołówek rent richting de bal. Misarko maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Misarko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Misarko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ołówek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kocur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rusiecki rent richting de bal. Rusiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Jeżozwierze - Przerażające Lubuszanin 0:1

39e minuut.
Rusiecki rent richting de bal. Rusiecki met een sublieme pass. Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Jeżozwierze 60%, Przerażające Lubuszanin 40%.
Leśne Jeżozwierze - Przerażające Lubuszanin 0:1

49e minuut.
Ołówek geeft een hoge lob. Mirwa rent richting de bal. Rusiecki onderschept slim de pass. Rusiecki haalt uit met een fantastische trap. Powałka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Słowiak neemt de hoekschop. Klungelig pakt Chaburski de bal. Rusiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Jeżozwierze - Przerażające Lubuszanin 0:2

61e minuut.
Kocur is nu in balbezit. Janocha verovert de bal door een tackle van achteren. Janocha speelt de bal door. Klungelig pakt Sapela de bal. Sapela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Stań probeert naar een medespeler te passen. Janocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Janocha speelt de bal door. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Jeżozwierze - Przerażające Lubuszanin 1:2

79e minuut.
Janocha rent richting de bal. Janocha probeert naar een medespeler te passen. Rusiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusiecki schiet op doel. Badur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Jeżozwierze - Przerażające Lubuszanin 1:3

89e minuut.
Kełpikowski passt de bal in één keer door. Rusiecki rent richting de bal. Rusiecki draait met de bal, schiet en ... Powałka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Jeżozwierze - Przerażające Lubuszanin 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Jeżozwierze 51%, Przerażające Lubuszanin 49%.
Leśne Jeżozwierze - Przerażające Lubuszanin 1:4