Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazurskie Chłopaki Niko Team
Normal Tactiek 442m
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 42.7
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Wardencki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardencki geeft een lange en hoge pass. Bello rent richting de bal. Białokozowicz onderschept slim de pass. Białokozowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Araqelyan met een harde bal richting middenveld. Kündig kopt de bal weg. Kalina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kachur de bal. Kachur draait met de bal, schiet en ... Ogryzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kündig speelt de bal door. Milocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachur is nu in balbezit. Kachur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazurskie Chłopaki - Niko Team 0:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulačić met de inworp. Kachur is nu in balbezit. Kachur geeft een lange en hoge pass. Milocco krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Engen passt de bal zonder na te denken. Wardencki is nu in balbezit. Milocco verovert de bal door een tackle van achteren. Milocco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mazurskie Chłopaki - Niko Team 0:2

28e minuut.
Lubszczyk is nu in balbezit. Kachur onderschept slim de pass. Kachur probeert naar een medespeler te passen. Milocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Milocco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kündig passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kalina de bal. Met opzet legt Wardencki zijn tegenspeler op de grond. Wardencki krijgt een gele kaart. Kalina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kalina kan niet meer verder spelen. Popelavý komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Popelavý geeft de bal voor. Mokalis heeft problemen om de bal te vangen. Mokalis passt de bal zonder na te denken. Kachur is nu in balbezit. Kachur draait met de bal, schiet en ... Ogryzek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ogryzek speelt de bal door. Kündig kopt de bal weg. Daar is Lubik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milocco rent richting de bal. Milocco haalt uit met een fantastische trap. Ogryzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mokalis met een sublieme pass. Kulačić is nu in balbezit. Kulačić geeft een hoge lob. Milocco rent richting de bal. Milocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazurskie Chłopaki - Niko Team 0:3

41e minuut.
Kündig kopt de bal weg. Lubik rent richting de bal. Milocco onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kachur de bal. Kachur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mokalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kündig rent richting de bal. Kündig probeert naar een medespeler te passen. Kachur is nu in balbezit. Kachur draait met de bal, schiet en ... Ogryzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazurskie Chłopaki 78%, Niko Team 22%.
Mazurskie Chłopaki - Niko Team 0:3

46e minuut.
Kachur passt de bal in één keer door. Daar is Mokalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokalis met een sublieme pass. Kasowski rent richting de bal. Kasowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kündig speelt de bal door. Kachur bereikt de bal nog maar net als eerste. Milocco is nu in balbezit. Milocco haalt uit met een fantastische trap. Ogryzek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazurskie Chłopaki - Niko Team 0:4

52e minuut.
Mokalis probeert de bal aan de voet te houden. Kündig is nu in balbezit. Kündig passt de bal met de wreef. Kachur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mazurskie Chłopaki - Niko Team 0:5

56e minuut.
Inworp. Wirtek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulačić geeft een lange en hoge pass. Popelavý is nu in balbezit. Popelavý geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ogryzek probeert wanhopig de bal te grijpen. Kachur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mazurskie Chłopaki - Niko Team 0:6

68e minuut.
Kündig geeft een hoge lob. Kulačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulačić geeft een lange en hoge pass. Milocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Milocco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazurskie Chłopaki - Niko Team 0:7

73e minuut.
Wirtek kopt de bal weg. Kündig is nu in balbezit. Kündig speelt de bal door. Milocco is nu in balbezit. Milocco haalt uit met een fantastische trap. Ogryzek bokst de bal weg.

80e minuut.
Popelavý geeft de bal voor. Kündig rent richting de bal. Kündig passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Milocco de bal. Milocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazurskie Chłopaki - Niko Team 0:8

83e minuut.
Daar is Milocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olak geeft een hoge lob. Milocco rent richting de bal. Milocco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Popelavý met de inworp. Milocco geeft een lange en hoge pass. Bloduch heeft problemen om de bal te vangen. Kulačić is nu in balbezit. Kulačić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Olak de bal. Kündig is nu in balbezit. Kündig met een sublieme pass. Kachur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazurskie Chłopaki 75%, Niko Team 25%.
Mazurskie Chłopaki - Niko Team 0:8