Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PERŁA BORZECHÓW Fc Bobrowo
352 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Bystroń probeert naar een medespeler te passen. Magowski rent richting de bal. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pluta rent richting de bal. Hebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebda probeert naar een medespeler te passen. Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PERŁA BORZECHÓW - Fc Bobrowo 1:0

12e minuut.
Bobola is nu in balbezit. Pluta verovert de bal door een tackle van achteren. Pluta passt de bal met de wreef. Apolinarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolinarski schiet op doel. Dzieniszewski bokst de bal weg. Rydz kopt de bal weg. Apolinarski rent richting de bal. Neuman maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Neuman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Neuman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Bobola is nu in balbezit. Jacoszek onderschept slim de pass. Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Mniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Bystroń passt de bal zonder na te denken. Rędzina rent richting de bal. Chechelski verovert de bal door een tackle van achteren. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PERŁA BORZECHÓW - Fc Bobrowo 1:1

21e minuut.
Pluta speelt de bal door. Apolinarski rent richting de bal. Magowski verovert de bal door een tackle van achteren. Magowski schiet op doel. Stolpa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rydz neemt de hoekschop. Stolpa bokst de bal weg. Rędzina rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PERŁA BORZECHÓW - Fc Bobrowo 1:2

31e minuut.
Magowski speelt de bal door. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta passt de bal in één keer door. Apolinarski is nu in balbezit. Apolinarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERŁA BORZECHÓW 40%, Fc Bobrowo 60%.
PERŁA BORZECHÓW - Fc Bobrowo 1:2

56e minuut.
Hebda passt de bal zonder na te denken. Mniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś passt de bal in één keer door. Apolinarski is nu in balbezit. Apolinarski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Sokołowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bystroń de bal. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sokołowski probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bystroń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobola is nu in balbezit. Bobola probeert naar een medespeler te passen. Mniś is nu in balbezit. Mniś draait met de bal, schiet en ... Dzieniszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERŁA BORZECHÓW 36%, Fc Bobrowo 64%.
PERŁA BORZECHÓW - Fc Bobrowo 1:2