Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Jeżozwierze DNX T1 Elblag
Normal Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Pacułt is nu in balbezit. Strażak onderschept slim de pass. Strażak probeert naar een medespeler te passen. Dragon rent richting de bal. Dragon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Jeżozwierze - DNX T1 Elblag 0:1

28e minuut.
Mirwa kopt de bal weg. Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragon schiet op doel. Badur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Powałka de bal onder controle te krijgen. Paal!

43e minuut.
Klungelig pakt Wernecki de bal. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wernecki. Wernecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Jeżozwierze 52%, DNX T1 Elblag 48%.
Leśne Jeżozwierze - DNX T1 Elblag 0:1

58e minuut.
Kurc geeft een hoge lob. Inworp. Jeziorański met de inworp. Sapela rent richting de bal. Sapela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Stępek probeert de bal met de borst te controleren. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek is nu in balbezit. Gregowski onderschept slim de pass. Gregowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leśne Jeżozwierze - DNX T1 Elblag 1:1

78e minuut.
Chaburski met een sublieme pass. Strażak heeft problemen om de bal te vangen. Pacułt is nu in balbezit. Strażak onderschept slim de pass. Strażak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Darda rent richting de bal. Strażak verovert de bal door een tackle van achteren. Strażak probeert naar een medespeler te passen. Dragon rent richting de bal. Dragon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Paliło rent richting de bal. Sapela onderschept slim de pass. Sapela passt de bal in één keer door. Gregowski rent richting de bal. Gregowski haalt uit met een fantastische trap. Pieronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Jeżozwierze 45%, DNX T1 Elblag 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leśne Jeżozwierze - DNX T1 Elblag 1:1