Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0135
  • Stadion: Pole minowe
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Ultrass Wapiencia Blitzkrieg
Cwaniacka 2 Tactiek professional
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.8 gemiddelde waardering 50.6
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Movsisyan is nu in balbezit. Movsisyan probeert naar een medespeler te passen. Lawson rent richting de bal. Lawson schiet op doel. Pawelec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultrass Wapiencia - Blitzkrieg 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Lawson de bal. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lawson. Lawson krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kociniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orczykowski met een snel genomen vrije trap. Dobrowolski is nu in balbezit. Starosta onderschept slim de pass. Starosta haalt uit met een fantastische trap. Bihun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ultrass Wapiencia - Blitzkrieg 1:1

21e minuut.
Movsisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Movsisyan passt de bal met de wreef. Rehtsalu probeert naar een medespeler te passen. Lawson is nu in balbezit. Lawson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kennion is nu in balbezit. Budniewski onderschept slim de pass. Budniewski passt de bal zonder na te denken. Taborski is nu in balbezit. Taborski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultrass Wapiencia 42%, Blitzkrieg 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ultrass Wapiencia - Blitzkrieg 1:1

48e minuut.
Ochodek geeft een hoge lob. Inworp. Rehtsalu met de inworp. Ruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Starosta is nu in balbezit. Chełkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Starosta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arciszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Starosta maakt een snoekduik en kopt de bal. Bihun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kennion is nu in balbezit. Marjine is nu in balbezit. Marjine passt de bal zonder na te denken. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kociniak geeft een hoge lob. Chełkowski kopt de bal weg. Orczykowski rent richting de bal. Movsisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Movsisyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ultrass Wapiencia - Blitzkrieg 2:1

72e minuut.
Klungelig pakt Taborski de bal. Kennion bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennion geeft een lange en hoge pass. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Wenowaty onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Budniewski zal de hoekschop nemen. Daar is Starosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starosta schiet op doel. Bihun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Starosta rent richting de bal. Starosta geeft een lange en hoge pass. Chełkowski heeft problemen om de bal te vangen. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ultrass Wapiencia - Blitzkrieg 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultrass Wapiencia 31%, Blitzkrieg 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ultrass Wapiencia - Blitzkrieg 2:2