Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Retkinianka F.C. Pozor Krynica
brrr Tactiek nowa
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 56.8
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Wiatrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrowski passt de bal met de wreef. Ferrel is nu in balbezit. Ferrel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - Pozor Krynica 1:0

14e minuut.
Dohot verovert de bal door een tackle van achteren. Käck bereikt de bal nog maar net als eerste. Käck speelt de bal door. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wine probeert naar een medespeler te passen. Käck is nu in balbezit. Käck passt de bal in één keer door. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski passt de bal zonder na te denken. Ferrel heeft problemen om de bal te vangen. Ferrel schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Ferrel verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrel passt de bal in één keer door. Calle is nu in balbezit. Calle haalt uit met een fantastische trap. Basler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - Pozor Krynica 2:0

35e minuut.
Grofcsik geeft de bal voor. Šestić kopt de bal weg. Sato heeft problemen om de bal te vangen. Camarasa rent richting de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Coteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Šestić verovert de bal door een tackle van achteren. Šestić met een sublieme pass. Daar is Camarasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Coteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - Pozor Krynica 2:1

42e minuut.
Käck speelt de bal door. Šestić is nu in balbezit. Iwancewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Iwancewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Iwancewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retkinianka F.C. 52%, Pozor Krynica 48%.
Retkinianka F.C. - Pozor Krynica 2:1

47e minuut.
Plečaš geeft de bal voor. Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sharpe krijgt een gele kaart. Ferrel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toledo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Käck is nu in balbezit. Käck geeft een lange en hoge pass. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel. Coteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Retkinianka F.C. - Pozor Krynica 2:2

84e minuut.
Zsíros geeft de bal voor. Inworp. Narakas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calle rent richting de bal. Calle draait met de bal, schiet en ... Toledo bokst de bal weg.

86e minuut.
Dohot met een sublieme pass. Titirică met een sublieme pass. Wiatrowski met een sublieme pass. Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retkinianka F.C. 63%, Pozor Krynica 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Retkinianka F.C. - Pozor Krynica 2:2