Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niko Team Retkinianka F.C.
442m Tactiek brrr
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 45.4
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


13e minuut.
Ferrel met een sublieme pass. Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski passt de bal met de wreef. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle haalt uit met een fantastische trap. Araqelyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Wirtek geeft een hoge lob. Milocco kopt de bal weg. Kündig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Grześkowiak is nu in balbezit. Grześkowiak passt de bal met de wreef. Ferrel is nu in balbezit. Ferrel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Retkinianka F.C. 0:1

40e minuut.
Grześkowiak geeft de bal voor. Wiatrowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiatrowski passt de bal met de wreef. Ferrel is nu in balbezit. Ferrel haalt uit met een fantastische trap. Araqelyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 46%, Retkinianka F.C. 54%.
Niko Team - Retkinianka F.C. 0:1

56e minuut.
Wiatrowski speelt de bal door. Calle rent richting de bal. Calle passt de bal met de wreef. Ferrel rent richting de bal. Ferrel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Grześkowiak speelt de bal door. Ferrel is nu in balbezit. Wiatrowski speelt de bal door. Calle is nu in balbezit. Calle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ferrel is nu in balbezit. Ferrel speelt de bal door. Wiatrowski met een sublieme pass. Grześkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grześkowiak met een sublieme pass. Araqelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Wiatrowski met een sublieme pass. Bello is nu in balbezit. Ferrel onderschept slim de pass. Ferrel draait met de bal, schiet en ... Araqelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 56%, Retkinianka F.C. 44%.
Niko Team - Retkinianka F.C. 0:1