Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bobrowo Ultrass Wapiencia
Normal Tactiek Szczęść Boże
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 43.8
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Doeltrap. Dzieniszewski trapt de bal weg. Kennion kopt de bal weg. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:1

7e minuut.
Lawson heeft problemen om de bal te vangen. Movsisyan rent richting de bal. Lawson rent richting de bal. Lawson haalt uit met een fantastische trap. Dzieniszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:2

8e minuut.
Rędzina speelt de bal door. Magowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Movsisyan. Movsisyan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Magowski controleert de bal met de borst. Ruszczyński met een sublieme pass. Rehtsalu probeert naar een medespeler te passen. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan haalt uit met een fantastische trap. Dzieniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:3

16e minuut.
Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson passt de bal zonder na te denken. Rehtsalu speelt de bal door. Movsisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Movsisyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:4

19e minuut.
Kennion bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennion probeert naar een medespeler te passen. Bobola bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Marjine de bal. Marjine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Movsisyan is nu in balbezit. Movsisyan passt de bal met de wreef. Lawson rent richting de bal. Lawson schiet op doel. Dzieniszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:5

26e minuut.
Kennion geeft een lange en hoge pass. Movsisyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Lawson de bal. Lawson draait met de bal, schiet en ... Dzieniszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:6

28e minuut.
Ruszczyński met een sublieme pass. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson speelt de bal door. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:7

30e minuut.
Sokołowski passt de bal zonder na te denken. Kennion bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennion passt de bal met de wreef. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bobola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oraşan met een snelle inworp. Rehtsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehtsalu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Movsisyan is nu in balbezit. Movsisyan haalt uit met een fantastische trap. Dzieniszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:8

42e minuut.
Marjine passt de bal zonder na te denken. Kennion rent richting de bal. Kennion geeft een hoge lob. Movsisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Movsisyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bobrowo 77%, Ultrass Wapiencia 23%.
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:9

48e minuut.
Marjine met een sublieme pass. Chełkowski rent richting de bal. Chełkowski passt de bal in één keer door. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Maruszewski geeft een lange en hoge pass. Bystrzycki rent richting de bal. Bystrzycki geeft een hoge lob. Movsisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Movsisyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kennion is nu in balbezit. Kennion passt de bal in één keer door. Lawson rent richting de bal. Lawson schiet op doel. Dzieniszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:10

55e minuut.
Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina met een sublieme pass. Neuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehtsalu is nu in balbezit. Rehtsalu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lawson rent richting de bal. Lawson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:11

57e minuut.
Ruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Kennion is nu in balbezit. Kennion met een sublieme pass. Movsisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Movsisyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Lawson is nu in balbezit. Lawson passt de bal met de wreef. Maruszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Załoga passt de bal met de wreef. Rehtsalu rent richting de bal. Rehtsalu passt de bal in één keer door. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyński geeft een hoge lob. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan haalt uit met een fantastische trap. Dzieniszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:12

75e minuut.
Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson geeft een hoge lob. Bobola heeft problemen om de bal te vangen. Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Maruszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzieniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lawson de bal. Lawson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Marjine is nu in balbezit. Marjine geeft een hoge lob. Lawson rent richting de bal. Lawson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bobrowo 85%, Ultrass Wapiencia 15%.
Fc Bobrowo - Ultrass Wapiencia 0:12