Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blitzkrieg Wieczne Psy
professional Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 19.1
formidabel Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
solide Verdedigen slecht


4e minuut.
Nedev verovert de bal door een tackle van achteren. Nedev passt de bal in één keer door. Orczykowski met een sublieme pass. Starosta is nu in balbezit. Starosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Wieczne Psy 1:0

6e minuut.
Zegan is nu in balbezit. Zegan geeft een lange en hoge pass. Daar is Gebert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taborski rent richting de bal. Taborski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gruba trapt de bal weg van het doel. Nedev kopt de bal weg. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta draait met de bal, schiet en ... Gruba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Orczykowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gebert de bal. Arciszewski is nu in balbezit. Arciszewski geeft een lange en hoge pass. Taborski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Białostocki rent richting de bal. Białostocki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nedev met een snelle inworp. Starosta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Taborski is nu in balbezit. Taborski passt de bal zonder na te denken. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta verovert de bal door een tackle van achteren. Starosta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Budniewski met een sublieme pass. Binerowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta onderschept slim de pass. Taborski is nu in balbezit. Taborski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Taborski is nu in balbezit. Starosta is nu in balbezit. Starosta geeft een hoge lob. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński verovert de bal door een tackle van achteren. Nedev rent richting de bal. Nedev geeft de bal voor. Taborski krijgt zijn hoofd ertegen. Gruba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Starosta is nu in balbezit. Starosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Wieczne Psy 2:0

19e minuut.
Budniewski met een sublieme pass. Taborski rent richting de bal. Taborski passt de bal in één keer door. Starosta rent richting de bal. Starosta schiet op doel. Gruba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Guziałek is nu in balbezit. Kociniak onderschept slim de pass. Kociniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Starosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Wieczne Psy 3:0

24e minuut.
Arciszewski geeft een lange en hoge pass. Starosta kopt de bal weg. Klungelig pakt Binerowski de bal. Taborski rent richting de bal. Taborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Wieczne Psy 4:0

26e minuut.
Zarudzki is nu in balbezit. Arciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Nedev is nu in balbezit. Nedev geeft de bal voor. Taborski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Starosta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Wieczne Psy 5:0

27e minuut.
Czerwiński met een sublieme pass. Daar is Starosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guziałek rent richting de bal. Starosta onderschept slim de pass. Starosta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Wieczne Psy 6:0

32e minuut.
Arciszewski passt de bal in één keer door. Budniewski rent richting de bal. Budniewski passt de bal met de wreef. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski probeert naar een medespeler te passen. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta schiet op doel. Gruba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Wieczne Psy 7:0

37e minuut.
Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski onderschept slim de pass. Arciszewski passt de bal met de wreef. Daar is Taborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taborski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zegan onderschept slim de pass. Arciszewski onderschept slim de pass. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta haalt uit met een fantastische trap. Gruba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Wieczne Psy 8:0

43e minuut.
Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtys passt de bal in één keer door. Tarcza rent richting de bal. Starosta verovert de bal door een tackle van achteren. Starosta haalt uit met een fantastische trap. Gruba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Wieczne Psy 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blitzkrieg 23%, Wieczne Psy 77%.
Blitzkrieg - Wieczne Psy 9:0

52e minuut.
Gebert geeft een lange en hoge pass. Dzigoński geeft een hoge lob. Orczykowski kopt de bal weg. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta draait met de bal, schiet en ... Gruba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Dzigoński geeft een hoge lob. Budniewski heeft problemen om de bal te vangen. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski geeft een hoge lob. Starosta springt en kopt de bal. Gruba bokst de bal weg.

58e minuut.
Nedev met een snelle inworp. Tarcza rent richting de bal. Starosta onderschept slim de pass. Starosta geeft een hoge lob. Taborski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Wieczne Psy 10:0

59e minuut.
Taborski verovert de bal door een tackle van achteren. Taborski geeft de bal voor. Tarcza kan de bal niet met de borst controleren. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta draait met de bal, schiet en ... Gruba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dzigoński probeert naar een medespeler te passen. Nedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedev probeert naar een medespeler te passen. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dzigoński geeft de bal voor. Orczykowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Taborski de bal. Starosta rent richting de bal. Starosta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Taborski is nu in balbezit. Taborski schiet op doel. Gruba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Wieczne Psy 11:0

73e minuut.
Arciszewski speelt de bal door. Nedev rent richting de bal. Nedev probeert naar een medespeler te passen. Taborski rent richting de bal. Taborski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Białostocki geeft een hoge lob. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedev speelt de bal door. Starosta is nu in balbezit. Starosta haalt uit met een fantastische trap. Gruba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Nedev onderschept slim de pass. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta passt de bal zonder na te denken. Taborski is nu in balbezit. Taborski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Orczykowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Białostocki de bal. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tarcza de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Arciszewski rent richting de bal. Taborski is nu in balbezit. Taborski speelt de bal door. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Wieczne Psy 12:0

90e minuut.
Budniewski passt de bal met de wreef. Arciszewski is nu in balbezit. Arciszewski passt de bal in één keer door. Starosta rent richting de bal. Starosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Wieczne Psy 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blitzkrieg 22%, Wieczne Psy 78%.
Blitzkrieg - Wieczne Psy 13:0