Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozor Krynica DNX T1 Elblag
nowa Tactiek Attack
66% Balbezit 34%
19% Spel op eigen helft 81%
49 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 19
outstanding Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen poor


5e minuut.
Ladoucette met een sublieme pass. Klungelig pakt Šestić de bal. Käck bereikt de bal nog maar net als eerste. Käck geeft een lange en hoge pass. Camarasa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 1:0

7e minuut.
Dragon rent richting de bal. Sharpe verovert de bal door een tackle van achteren. Sharpe met een sublieme pass. Ladoucette heeft problemen om de bal te vangen. Ladoucette geeft een hoge lob. Pieronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kilibarda geeft een hoge lob. Šestić kopt de bal weg. Käck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camarasa rent richting de bal. Camarasa schiet op doel. Pieronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kilibarda zal de hoekschop nemen. Camarasa kopt de bal weg. Šestić is nu in balbezit. Šestić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 2:0

12e minuut.
Käck is nu in balbezit. Käck probeert naar een medespeler te passen. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić schiet op doel. Pieronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 3:0

15e minuut.
Käck speelt de bal door. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Audytor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 4:0

17e minuut.
Sharpe rent richting de bal. Sharpe geeft de bal voor. Camarasa rent richting de bal. Camarasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 5:0

17e minuut.
Strażak speelt de bal door. Klungelig pakt Rozmysł de bal. Camarasa verovert de bal door een tackle van achteren. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kilibarda speelt de bal door. Camarasa rent richting de bal. Camarasa passt de bal zonder na te denken. Kilibarda geeft een lange en hoge pass. Šestić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kilibarda passt de bal zonder na te denken. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa heeft problemen om de bal te vangen. Camarasa schiet op doel. Pieronek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 6:0

25e minuut.
Käck probeert naar een medespeler te passen. Kilibarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilibarda met een sublieme pass. Šestić is nu in balbezit. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Käck bereikt de bal nog maar net als eerste. Käck passt de bal in één keer door. Ladoucette heeft problemen om de bal te vangen. Ladoucette passt de bal zonder na te denken. Šestić geeft een hoge lob. Pieronek bokst de bal weg.

28e minuut.
Ladoucette geeft een lange en hoge pass. Kilibarda rent richting de bal. Kilibarda probeert naar een medespeler te passen. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 7:0

29e minuut.
Klungelig pakt Rozmysł de bal. Camarasa verovert de bal door een tackle van achteren. Camarasa passt de bal zonder na te denken. Šestić rent richting de bal. Šestić schiet op doel. Pieronek bokst de bal weg.

31e minuut.
Calaciura met een sublieme pass. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić speelt de bal door. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ladoucette speelt de bal door. Šestić is nu in balbezit. Šestić passt de bal zonder na te denken. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Paliło met een sublieme pass. Zsíros is nu in balbezit. Zsíros passt de bal in één keer door. Kilibarda is nu in balbezit. Kilibarda geeft een hoge lob. Pieronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 8:0

39e minuut.
Käck verovert de bal door een tackle van achteren. Käck geeft de bal voor. Audytor kopt de bal weg. Klungelig pakt Šestić de bal. Šestić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Paliło rent richting de bal. Šestić verovert de bal door een tackle van achteren. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Pieronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 9:0

43e minuut.
Dereniowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pieszko de bal. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 10:0

44e minuut.
Rozmysł rent richting de bal. Camarasa onderschept slim de pass. Camarasa passt de bal in één keer door. Kilibarda is nu in balbezit. Kilibarda geeft een hoge lob. Pieronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Audytor heeft problemen om de bal te vangen. Šestić rent richting de bal. Šestić draait met de bal, schiet en ... Pieronek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 20%, DNX T1 Elblag 80%.
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 11:0

47e minuut.
Dereniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dereniowski geeft de bal voor. Šestić kopt de bal weg. Camarasa rent richting de bal. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 12:0

50e minuut.
Ladoucette rent richting de bal. Ladoucette passt de bal met de wreef. Šestić is nu in balbezit. Šestić draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Paliło is nu in balbezit. Kilibarda onderschept slim de pass. Kilibarda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Šestić de bal. Šestić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Wine komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Wernecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dereniowski begaat een overtreding. Wernecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paliło met een snel genomen vrije trap. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ladoucette kopt de bal weg. Käck speelt de bal door. Camarasa heeft problemen om de bal te vangen. Camarasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 13:0

59e minuut.
Zsíros geeft een hoge lob. Ladoucette geeft een lange en hoge pass. Audytor heeft problemen om de bal te vangen. Camarasa rent richting de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 14:0

59e minuut.
Flis komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Dragon de bal. Wine verovert de bal door een tackle van achteren. Wine geeft de bal voor. Camarasa controleert de bal met de borst. Camarasa schiet op doel. Pieronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camarasa rent richting de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 15:0

61e minuut.
Flis met een sublieme pass. Camarasa rent richting de bal. Käck probeert naar een medespeler te passen. Ladoucette rent richting de bal. Ladoucette geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Pieronek met een harde bal richting middenveld. Kilibarda kopt de bal weg. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pieszko heeft problemen om de bal te vangen. Wine is nu in balbezit. Wine haalt uit met een fantastische trap. Pieronek bokst de bal weg. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 16:0

68e minuut.
Kurc geeft een hoge lob. Inworp. Kilibarda met een snelle inworp. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Ladoucette passt de bal in één keer door. Kilibarda heeft problemen om de bal te vangen. Kilibarda geeft de bal voor. Klungelig pakt Wine de bal. Wine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Käck rent richting de bal. Käck met een sublieme pass. Klungelig pakt Camarasa de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Pieronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 17:0

73e minuut.
Wine rent richting de bal. Wine passt de bal in één keer door. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kilibarda geeft de bal voor. Kurc heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kilibarda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wine krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ladoucette geeft een hoge lob. Käck is nu in balbezit. Käck probeert naar een medespeler te passen. Daar is Camarasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pieronek met een harde bal richting middenveld. Kilibarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilibarda passt de bal in één keer door. Wine is nu in balbezit. Wine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 18:0

78e minuut.
Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine passt de bal zonder na te denken. Käck probeert naar een medespeler te passen. Ladoucette bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladoucette met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Camarasa is nu in balbezit. Wine rent richting de bal. Wine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 19:0

80e minuut.
Kilibarda speelt de bal door. Flis is nu in balbezit. Flis geeft een hoge lob. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Pieronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 20:0

83e minuut.
Dereniowski passt de bal zonder na te denken. Käck rent richting de bal. Käck speelt de bal door. Wine rent richting de bal. Wine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Käck rent richting de bal. Wine is nu in balbezit. Käck rent richting de bal. Wine is nu in balbezit. Wine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 21:0

86e minuut.
Kilibarda probeert naar een medespeler te passen. Wine is nu in balbezit. Pieszko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pieszko krijgt een gele kaart. Wine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Camarasa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 22:0

88e minuut.
Dereniowski speelt de bal door. Ladoucette speelt de bal door. Wine rent richting de bal. Wine draait met de bal, schiet en ... Pieronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 18%, DNX T1 Elblag 82%.
Pozor Krynica - DNX T1 Elblag 23:0