Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Jeżozwierze PERŁA BORZECHÓW
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Pluta controleert de bal met de borst. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela passt de bal met de wreef. Misarko rent richting de bal. Misarko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pluta met een sublieme pass. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolinarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirwa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Darda geeft een hoge lob. Inworp. Wasiluk met de inworp. Pluta controleert de bal met de borst. Pluta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Janocha is nu in balbezit. Wasiluk onderschept slim de pass. Wasiluk passt de bal zonder na te denken. Daar is Mniś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mniś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hebda is nu in balbezit. Janocha verovert de bal door een tackle van achteren. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Misarko rent richting de bal. Misarko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Jeżozwierze 55%, PERŁA BORZECHÓW 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leśne Jeżozwierze - PERŁA BORZECHÓW 0:0

60e minuut.
Piątkowski kopt de bal weg. Sapela rent richting de bal. Chechelski onderschept slim de pass. Chechelski geeft een hoge lob. Mniś krijgt zijn hoofd ertegen. Badur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Badur trapt de bal weg. Hebda kopt de bal weg. Apolinarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolinarski schiet op doel. Powałka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Hebda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela is nu in balbezit. Misarko is nu in balbezit. Misarko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mniś draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Chaburski de bal. Chaburski verovert de bal door een tackle van achteren. Wasiluk is nu in balbezit. Wasiluk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wasiluk passt de bal zonder na te denken. Pluta speelt de bal door. Mniś rent richting de bal. Mniś draait met de bal, schiet en ... Badur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Jeżozwierze - PERŁA BORZECHÓW 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Jeżozwierze 64%, PERŁA BORZECHÓW 36%.
Leśne Jeżozwierze - PERŁA BORZECHÓW 0:1