Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0136
  • Stadion: Miami V&P Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 5387
Bandyci Szczecin Siejoki76
4-1-3-2 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 25.6
formidabel Schieten redelijk
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Uchyła met een snelle inworp. Sfeclă rent richting de bal. Tamanti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sfeclă raakt geblesseerd tijdens het duel. Sfeclă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Grycan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Śnieżek onderschept slim de pass. Prescott met een sublieme pass. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Skałuba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Siejoki76 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez schiet op doel. Chlipała probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kempny met een sublieme pass. Türk rent richting de bal. Türk passt de bal in één keer door. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Skałuba probeert naar een medespeler te passen. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott passt de bal in één keer door. Mugherli rent richting de bal. Mugherli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Türk passt de bal in één keer door. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez passt de bal zonder na te denken. Mugherli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugherli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sirmen rent richting de bal. Sirmen passt de bal met de wreef. Mugherli heeft problemen om de bal te vangen. Skałuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mejía Pérez onderschept slim de pass. Mejía Pérez passt de bal zonder na te denken. Mugherli rent richting de bal. Mugherli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chlipała de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Siejoki76 2:0

30e minuut.
Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez met een sublieme pass. Mugherli is nu in balbezit. Mugherli schiet op doel. Skałuba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Skałuba met een sublieme pass. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott passt de bal zonder na te denken. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Türk de bal. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Türk geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Siejoki76 3:0

33e minuut.
Chlipała geeft een lange en hoge pass. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanti begaat een overtreding. Tamanti krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mejía Pérez kopt de bal weg. Klungelig pakt Kruszecki de bal. Mugherli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugherli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Siejoki76 4:0

42e minuut.
Chlipała rent richting de bal. Chlipała geeft de bal voor. Jacobi speelt de bal door. Klungelig pakt Mejía Pérez de bal. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Siejoki76 5:0

44e minuut.
Bunikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prescott rent richting de bal. Prescott speelt de bal door. Mugherli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugherli schiet op doel. Skałuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 19%, Siejoki76 81%.
Bandyci Szczecin - Siejoki76 5:0

47e minuut.
Kempny kopt de bal weg. Sfeclă probeert de bal met de borst te controleren. Strappe met een sublieme pass. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron draait met de bal, schiet en ... Grycan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sfeclă is nu in balbezit. Sfeclă haalt uit met een fantastische trap. Grycan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Skowron is nu in balbezit. Prescott begaat een overtreding. Skowron is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roszko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tamanti de bal. Sfeclă rent richting de bal. Grycan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kruszecki onderschept slim de pass. Jacobi verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobi speelt de bal door. Mugherli heeft problemen om de bal te vangen. Mugherli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sirmen is nu in balbezit. Sirmen speelt de bal door. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Siejoki76 6:0

56e minuut.
Türk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejía Pérez met een sublieme pass. Mugherli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugherli draait met de bal, schiet en ... Skałuba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Siejoki76 7:0

59e minuut.
Mugherli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugherli met een sublieme pass. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ... Skałuba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chlipała trapt de bal weg. Prescott kopt de bal weg. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Siejoki76 8:0

64e minuut.
Jacobi passt de bal met de wreef. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ... Chlipała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prescott geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skałuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skałuba speelt de bal door. Türk kopt de bal weg. Daar is Bunikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mugherli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugherli met een sublieme pass. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugherli verovert de bal door een tackle van achteren. Mugherli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Türk bereikt de bal nog maar net als eerste. Türk met een sublieme pass. Jacobi is nu in balbezit. Jacobi geeft een hoge lob. Mejía Pérez springt en kopt de bal. Skałuba bokst de bal weg.

72e minuut.
Sirmen met de inworp. Jacobi rent richting de bal. Jacobi passt de bal zonder na te denken. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez schiet op doel. Skałuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kruszecki heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Türk neemt de hoekschop. Klungelig pakt Śnieżek de bal. Jacobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Jacobi rent richting de bal. Jacobi passt de bal in één keer door. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Skałuba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Siejoki76 9:0

75e minuut.
Mugherli geeft de bal voor. Jacobi kan de bal niet met de borst controleren. Jacobi met een sublieme pass. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jacobi rent richting de bal. Jacobi speelt de bal door. Kruszecki verovert de bal door een tackle van achteren. Mugherli rent richting de bal. Mugherli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mugherli is nu in balbezit. Mugherli haalt uit met een fantastische trap. Skałuba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Chlipała de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Siejoki76 10:0

82e minuut.
Jacobi rent richting de bal. Jacobi passt de bal met de wreef. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Skałuba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Siejoki76 11:0

89e minuut.
Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez onderschept slim de pass. Mejía Pérez met een sublieme pass. Daar is Mugherli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mugherli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jacobi rent richting de bal. Jacobi passt de bal in één keer door. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 20%, Siejoki76 80%.
Bandyci Szczecin - Siejoki76 11:0