Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0136
  • Stadion: ŚWO
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2917
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 MKS Sparta Gorzów
424 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Szulc geeft de bal voor. Inworp. Lenort met de inworp. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Chełmiński kopt de bal weg. Ałtyn rent richting de bal. Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski draait met de bal, schiet en ... Zająkała bokst de bal weg. Wyręba probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - MKS Sparta Gorzów 1:0

5e minuut.
Smalec geeft een lange en hoge pass. Pietrzykowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smalec. Smalec krijgt een gele kaart. Pietrzykowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Curyło met een snel genomen vrije trap. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Smalec geeft een lange en hoge pass. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiech verovert de bal door een tackle van achteren. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okoniewski met de inworp. Pietrzykowski rent richting de bal. Ałtyn onderschept slim de pass. Ałtyn geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ałtyn onderschept slim de pass. Ałtyn speelt de bal door. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski schiet op doel. Wyręba heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 35%, MKS Sparta Gorzów 65%.
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - MKS Sparta Gorzów 1:0

60e minuut.
Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski rent richting de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Śmiech rent richting de bal. Ałtyn rent richting de bal. Ałtyn draait met de bal, schiet en ... Śmiech probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zająkała probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Śmiech onderschept slim de pass. Nawałka rent richting de bal. Nawałka met een sublieme pass. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Śmiech is nu in balbezit. Smalec rent richting de bal. Śmiech begaat een overtreding. Śmiech krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 52%, MKS Sparta Gorzów 48%.
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - MKS Sparta Gorzów 1:0