Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HKS Ruch choRzow 1920 Miami V&P
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski onderschept slim de pass. Sokołowski speelt de bal door. Klungelig pakt Zbaraski de bal. Zbaraski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Jelonek met een sublieme pass. Wlatczyński rent richting de bal. Ościak speelt de bal door. Bestry rent richting de bal. Bestry draait met de bal, schiet en ... Kulpiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Wlatczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Zbaraski de bal. Pilarski verovert de bal door een tackle van achteren. Sokołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sokołowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Ruch choRzow 1920 - Miami V&P 0:1

19e minuut.
Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula onderschept slim de pass. Bula passt de bal in één keer door. Bestry rent richting de bal. Bestry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HKS Ruch choRzow 1920 - Miami V&P 1:1

32e minuut.
Wlatczyński probeert naar een medespeler te passen. Sokołowski is nu in balbezit. Sokołowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zbaraski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbaraski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Ruch choRzow 1920 48%, Miami V&P 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HKS Ruch choRzow 1920 - Miami V&P 1:1

53e minuut.
Inworp. Wlatczyński met een snelle inworp. Klaudzinski kan de bal niet met de borst controleren. Ościak is nu in balbezit. Ościak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Ruch choRzow 1920 - Miami V&P 2:1

57e minuut.
Bula rent richting de bal. Sokołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sokołowski met een sublieme pass. Zbaraski rent richting de bal. Zbaraski haalt uit met een fantastische trap. Kluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bucki met een sublieme pass. Zbaraski is nu in balbezit. Bula onderschept slim de pass. Sokołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sokołowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Małecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palikot komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Strojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Strojnowski speelt de bal door. Palikot geeft een lange en hoge pass. Gierczak met een sublieme pass. Ościak rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Ruch choRzow 1920 - Miami V&P 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Ruch choRzow 1920 38%, Miami V&P 62%.
HKS Ruch choRzow 1920 - Miami V&P 3:1