Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0136
  • Stadion: ŚWO
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3057
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 Victoria Lisewo
424 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Sznaucner verovert de bal door een tackle van achteren. Sznaucner probeert naar een medespeler te passen. Marszał rent richting de bal. Klungelig pakt Marszał de bal. Marszał haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Marszał rent richting de bal. Marszał passt de bal met de wreef. Daar is Ochojski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochojski draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Victoria Lisewo 0:1

10e minuut.
Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał verovert de bal door een tackle van achteren. Marszał haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Chełchowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sznaucner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn onderschept slim de pass. Rutkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rutkowski krijgt een gele kaart. Ałtyn raakt geblesseerd tijdens het duel. Gontarewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ałtyn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olszowy de bal. Osenkowski rent richting de bal. Osenkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Victoria Lisewo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 67%, Victoria Lisewo 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Victoria Lisewo 1:1

50e minuut.
Gontarewicz rent richting de bal. Ochojski rent richting de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochojski verovert de bal door een tackle van achteren. Ochojski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Okoniewski met een snelle inworp. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn geeft een hoge lob. Chełmiński probeert naar een medespeler te passen. Osenkowski is nu in balbezit. Paal! Osenkowski rent richting de bal. Osenkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Victoria Lisewo 2:1

72e minuut.
Okoniewski onderschept slim de pass. Rutkowski begaat een overtreding. Okoniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okoniewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Granat is nu in balbezit. Szulc is nu in balbezit. Granat begaat een overtreding. Granat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 48%, Victoria Lisewo 52%.
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Victoria Lisewo 2:1