Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siejoki76 HKS Ruch choRzow 1920
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 20.1
solid Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Korczyk rent richting de bal. Korczyk draait met de bal, schiet en ... Kruszecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jelonek zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bestry is nu in balbezit. Bestry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - HKS Ruch choRzow 1920 0:1

13e minuut.
Bula speelt de bal door. Kempny rent richting de bal. Kempny speelt de bal door. Sfeclă rent richting de bal. Sfeclă schiet op doel. Kluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

16e minuut.
Roszko rent richting de bal. Bula verovert de bal door een tackle van achteren. Bula met een sublieme pass. Sfeclă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfeclă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pilarski met een sublieme pass. Sfeclă bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz is nu in balbezit. Sfeclă verovert de bal door een tackle van achteren. Sfeclă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Konopelski geeft een hoge lob. Kempny is nu in balbezit. Kempny speelt de bal door. Uchyła is nu in balbezit. Uchyła geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skowron rent richting de bal. Skowron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siejoki76 - HKS Ruch choRzow 1920 1:1

29e minuut.
Butz kopt de bal weg. Kempny rent richting de bal. Kempny met een sublieme pass. Sfeclă rent richting de bal. Sfeclă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Kruszecki met een harde bal richting middenveld. Bula kopt de bal weg. Ościak is nu in balbezit. Ościak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - HKS Ruch choRzow 1920 1:2

39e minuut.
Sfeclă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfeclă met een sublieme pass. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron draait met de bal, schiet en ... Kluska werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sfeclă is nu in balbezit. Sfeclă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siejoki76 - HKS Ruch choRzow 1920 2:2

41e minuut.
Jelonek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Korczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczyk passt de bal met de wreef. Bestry is nu in balbezit. Bestry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - HKS Ruch choRzow 1920 2:3

43e minuut.
Uchyła is nu in balbezit. Uchyła passt de bal zonder na te denken. Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfeclă verovert de bal door een tackle van achteren. Sfeclă schiet op doel. Kluska bokst de bal weg. Skowron rent richting de bal. Skowron schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siejoki76 46%, HKS Ruch choRzow 1920 54%.
Siejoki76 - HKS Ruch choRzow 1920 2:3

46e minuut.
Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempny is nu in balbezit. Kempny passt de bal met de wreef. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron haalt uit met een fantastische trap. Kluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Uchyła probeert naar een medespeler te passen. Sfeclă rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Stanisławek ... Strafschop! Stanisławek krijgt een gele kaart. Sfeclă raakt geblesseerd tijdens het duel. Sfeclă legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siejoki76 - HKS Ruch choRzow 1920 3:3

74e minuut.
Ościak is nu in balbezit. Kruszecki onderschept slim de pass. Bestry is nu in balbezit. Bestry draait met de bal, schiet en ... Skałuba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - HKS Ruch choRzow 1920 3:4

76e minuut.
Bula passt de bal met de wreef. Uchyła is nu in balbezit. Uchyła met een sublieme pass. Sfeclă rent richting de bal. Sfeclă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Popowicz geeft de bal voor. Stanisławek is nu in balbezit. Pilarski probeert naar een medespeler te passen. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron schiet op doel. Kluska bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siejoki76 - HKS Ruch choRzow 1920 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siejoki76 40%, HKS Ruch choRzow 1920 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siejoki76 - HKS Ruch choRzow 1920 4:4