Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS MOKRA Fc Orsted
Attack Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Rucki de bal onder controle te krijgen. Rabiniak rent richting de bal. Rabiniak speelt de bal door. Klungelig pakt Kiermasz de bal. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Wybicki de bal. Kiermasz is nu in balbezit. Wybicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wybicki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Policht rent richting de bal. Policht passt de bal met de wreef. Bożeszkowski rent richting de bal. Cytowski is nu in balbezit. Cytowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Policht is nu in balbezit. Broniarek maakt een afschuwelijke overtreding. Policht is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bajski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rucki kopt de bal weg. Klungelig pakt Kura de bal. Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Nowaczyk speelt de bal door. Bajski probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. Flakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MOKRA - Fc Orsted 0:1

20e minuut.
Winek verovert de bal door een tackle van achteren. Broniarek rent richting de bal. Broniarek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marletta de bal. Marletta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS MOKRA - Fc Orsted 1:1

28e minuut.
Latynowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bożeszkowski is nu in balbezit. Bożeszkowski speelt de bal door. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kura rent richting de bal. Kiermasz onderschept slim de pass. Cytowski is nu in balbezit. Cytowski schiet op doel. Smyła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Flakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Rucki geeft de bal voor. Marletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Swadźba zijn tegenspeler op de grond. Marletta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marletta kan niet meer verder spelen. Czachomirski komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Bożeszkowski met een sublieme pass. Latynowicz is nu in balbezit. Latynowicz met een sublieme pass. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS MOKRA 49%, Fc Orsted 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS MOKRA - Fc Orsted 1:1

57e minuut.
Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura rent richting de bal. Bożeszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cytowski rent richting de bal. Cytowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jerużalski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cytowski de bal onder controle te krijgen. Kiermasz met een sublieme pass. Zagdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kura rent richting de bal. Kura geeft de bal voor. Klungelig pakt Jerużalski de bal. Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MOKRA - Fc Orsted 2:1

84e minuut.
Nowaczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jerużalski de bal. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kura raakt geblesseerd tijdens het duel. Kura met een snel genomen vrije trap. Czachomirski rent richting de bal. Czachomirski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS MOKRA 54%, Fc Orsted 46%.
KS MOKRA - Fc Orsted 2:1