Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Lisewo MKS Sparta Gorzów
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Sznaucner verovert de bal door een tackle van achteren. Sznaucner probeert naar een medespeler te passen. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał schiet op doel. Zająkała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lisewo - MKS Sparta Gorzów 1:0

29e minuut.
Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochojski rent richting de bal. Ochojski probeert naar een medespeler te passen. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski passt de bal met de wreef. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Lisewo - MKS Sparta Gorzów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lisewo 40%, MKS Sparta Gorzów 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Lisewo - MKS Sparta Gorzów 1:1

55e minuut.
Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamordek verovert de bal door een tackle van achteren. Zamordek geeft een lange en hoge pass. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Wojnicki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granat met een snelle inworp. Ochojski is nu in balbezit. Ochojski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pietrzykowski kopt de bal weg. Wąpierz heeft problemen om de bal te vangen. Lakwa rent richting de bal. Lakwa draait met de bal, schiet en ... Kubisztal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zamordek geeft een hoge lob. Tywralski heeft problemen om de bal te vangen. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał draait met de bal, schiet en ... Zająkała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lisewo - MKS Sparta Gorzów 2:1

82e minuut.
Pietrzykowski is nu in balbezit. Ochojski onderschept slim de pass. Ochojski passt de bal zonder na te denken. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Śmiech de bal. Ochojski rent richting de bal. Ochojski met een sublieme pass. Marszał is nu in balbezit. Marszał draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lisewo 42%, MKS Sparta Gorzów 58%.
Victoria Lisewo - MKS Sparta Gorzów 2:1