Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Gryf Szczecin 2 legiaremik
4 def Tactiek remik
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
17 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 31.7
very good Schieten poor
very good Passen average
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Tutmaz rent richting de bal. Tutmaz probeert naar een medespeler te passen. Chiper is nu in balbezit. Chiper schiet op doel. Baltariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gryf Szczecin 2 - legiaremik 1:0

15e minuut.
Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu speelt de bal door. Jelača bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelača geeft een hoge lob. Chiper maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Tutmaz rent richting de bal. Tutmaz passt de bal met de wreef. Jelača rent richting de bal. Jelača draait met de bal, schiet en ... Baltariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gryf Szczecin 2 - legiaremik 2:0

26e minuut.
Baltariu trapt de bal weg van het doel. Gastán rent richting de bal. Grecu met een sublieme pass. Chiper rent richting de bal. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gryf Szczecin 2 - legiaremik 3:0

30e minuut.
Jelača rent richting de bal. Jelača passt de bal zonder na te denken. Chiper is nu in balbezit. Chiper schiet op doel. Baltariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gryf Szczecin 2 - legiaremik 4:0

31e minuut.
Del Toro is nu in balbezit. Del Toro passt de bal zonder na te denken. Nykiś is nu in balbezit. Nykiś passt de bal zonder na te denken. Kocsis geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Chiper geeft een lange en hoge pass. Jelača bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelača geeft de bal voor. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gastán rent richting de bal. Gastán passt de bal zonder na te denken. Grecu met een sublieme pass. Chiper is nu in balbezit. Chiper schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gryf Szczecin 2 26%, legiaremik 74%.
MKS Gryf Szczecin 2 - legiaremik 4:0

50e minuut.
Grecu speelt de bal door. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper passt de bal in één keer door. Tutmaz rent richting de bal. Tutmaz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baltariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Grecu met de inworp. Gastán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chiper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiper draait met de bal, schiet en ... Baltariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gryf Szczecin 2 - legiaremik 5:0

52e minuut.
Chiper geeft een hoge lob. Silva is nu in balbezit. Jelača schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jelača moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jelača schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Tutmaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urbán de bal. Chiper is nu in balbezit. Chiper schiet op doel. Baltariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gryf Szczecin 2 - legiaremik 6:0

61e minuut.
Chiper heeft problemen om de bal te vangen. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu passt de bal zonder na te denken. Romaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Żółkowski probeert de bal met de borst te controleren. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Żółkowski zijn tegenspeler op de grond. Żółkowski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu is nu in balbezit. Grecu probeert naar een medespeler te passen. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tutmaz geeft een lange en hoge pass. Grecu heeft problemen om de bal te vangen. Chiper rent richting de bal. Chiper schiet op doel. Baltariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gryf Szczecin 2 - legiaremik 7:0

82e minuut.
Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu passt de bal met de wreef. Romaniello heeft problemen om de bal te vangen. Romaniello passt de bal met de wreef. Grecu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gryf Szczecin 2 - legiaremik 8:0

90e minuut.
Tutmaz passt de bal in één keer door. Gastán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Romaniello de bal. Gastán rent richting de bal. Gastán geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gryf Szczecin 2 25%, legiaremik 75%.
MKS Gryf Szczecin 2 - legiaremik 8:0